CGI

Senior Informationssäkerhetsspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 april 2021
Stängs
den 21 juni 2021
Ref:
J0221-0861
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du ett ess på att guida dina kunder rätt i frågor inom Informationssäkerhets området? Gillar du utmaningarna i att hitta rätt upplägg och lösning för dina kunder? Vi söker vi en senior Informationssäkerhetsspecialist till vårt team inom Cyber Security med placering i Stockholm

Som Senior Informationssäkerhetsspecialist hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och hållbara processer och rutiner som hjälper våra kunder att öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som senior Informationssäkerhetsspecialist på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder men även på distans. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Som senior Informationssäkerhetsspecialist, kommer du att arbeta mot våra kunder och hjälpa dem i informationssäkerhetsfrågor. Du sitter som spindel i nätet och är van arbeta som rådgivande specialist till dina kunder samtidigt som du har förmåga att vara "hands on".

I dina arbetsuppgifter ingår framförallt:
• Arbeta som rådgivande Informationssäkerhetsspecialist till våra kunder
• Arbete med LIS i olika format
• Rekommendera åtgärder för att stärka Informationssäkerhets processer
• Rådgivning vid frågor om regulatoriska krav, ex GDPR, NIS-direktivet mfl.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som senior Informationssäkerhetsspecialist söker vi dig som är problemlösare, ansvarstagande, flexibel och relationsskapande med ett brinnande intresse för Informationssäkerhet och IT-säkerhet. Du trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du har stor förståelse och erfarenhet av utmaningarna kunderna har kopplat till informationssäkerhetsområdet.

Du kan flytande svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska som är CGIs koncernspråk. Vi ser även att du har en akademisk examen inom Informationssäkerhet eller civil-/masterexamen inom exempelvis IT-säkerhet, data IT eller, alternativt att du har en relevant erfarenhet från liknande roll. På grund av tjänstens karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap då du arbetar med säkerhetsklassificerad information och samhällskritiska system.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• GDPR
• ISO27001
• Projektledning
• CISM/CISSP Certifiering
• LIS

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknigsdag. Sista ansökningsdatum är 2021-08-15. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Linda Nyberg på linda.nyberg@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb