CGI

.Net-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna, Örebro, Karlstad, Oskarshamn, Karlskrona, Göteborg, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 19 augusti 2021
Stängs
den 19 september 2021
Ref:
J1220-0643
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm.

Nu söker vi .Net-utvecklare till flera av våra lokala kontor
Uppdragen för en .net-utvecklare kan variera mycket mellan olika kunder då det är en stor och flexibel plattform. På CGI finns det uppdrag på allt från utveckling av egna desktop-appar till webbaserade system och mobila lösningar, där du ibland sitter själv hos kund eller i team av varierande storlek. Vidare finns även hela spektra av utveckling från back- till font-end, och kunskap om hela kedjan är ett plus. Problemlösning och bredd ligger därmed i kärnan av alla uppdrag.

Beroende på behov och kundernas önskemål finns också betydande variation i de tekniska miljöerna då vissa endast använder egna servrar för drift, andra jobbar helt i molnet, eller använder hybridlösningar.

Som konsult är uppdraget ofta inte bara att göra, utan att även höja blicken för att hjälpa kunden att hitta rätt väg. Personlig utveckling prioriteras därför högt på CGI så vi kan ligga i framkant som företag och skapa ett personligt värde för alla våra medarbetare. Givetvis finns det alla möjligheter till utbildningar, men även interna forum och kanaler där man kan ta del av, eller hålla egna föreläsningar.

Vill du ta ditt nästa steg inom .Net-utveckling hos oss?
Vi söker .Net-utvecklare till flera av våra lokala kontor. Vi söker dig som har jobbat några år inom just .Net-utveckling och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Låter det intressant?
Då vill vi att du skickar in ditt cv tillsammans med information om vilket eller vilka av våra kontor du är intresserad av att arbeta på. Vi tar emot ansökningar till och med den 15 Augusti 2021 men vi vill gärna ha in din redan idag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb