CGI

Javautvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Jönköping, Oskarshamn, Karlskrona, Göteborg, Eskilstuna, Västerås, Örebro, , Sweden
Annonserat
den 21 april 2021
Stängs
den 21 juni 2021
Ref:
J1220-0644
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm.

Nu söker vi Javautvecklare till flera av våra lokala kontor
Utvecklare är i hög efterfrågan i dagens samhälle. Det finns en uppsjö av sammankopplade system i alla verksamheter och ju fler processer som digitaliseras desto större blir komplexiteten och behovet av utvecklare.

Att jobba som javautvecklare på CGI
Hos oss på CGI kan uppdragen och arbetsuppgifterna i rollen som Javautvecklare variera. Det kan handla om att ändra utseendet på en hemsida, skapa en ny applikation för att göra något ingen gjort förut eller städa i kod som någon skrev för femton år sedan. Varje dag är det nya utmaningar och viljan att lära sig är det viktigaste.

Här skulle man kunna lista alla buzzwords vi har uppdrag inom men den lättare vägen är att säga att det finns ett uppdrag som passar dig perfekt, det gäller bara att hitta det. Och med vår storlek och erfarenhet finns det rutiner på plats för att du ska kunna få ditt perfekta uppdrag hos oss.

Vill du ta ditt nästa steg inom Javautveckling hos oss?
Vi söker javautvecklare till flera av våra lokala kontor. Vi söker dig som har jobbat några år inom just Javautveckling och vill ta ditt nästa steg i utvecklingen tillsammans med oss. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Låter det intressant?
Då vill vi att du skickar in ditt cv tillsammans med information om vilket eller vilka av våra kontor du är intresserad av att arbeta på. Vi tar emot ansökningar till och med den 20 juni 2021 men vi vill gärna ha in din redan idag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb