Plattformsarkitekt (webb) till Skandia, Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 april 2021
Stängs
den 6 maj 2021
Ref:
CC595C65-A278-4281-AFAB-A929FF02620D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ansvara för webbplattformarna som arkitekt på ett kundägt företag? Välkommen till Skandia!

Som arkitekt för våra webbplattformar på Skandia har du en central roll och ansvarar för användningen av webbramverk och tekniska komponenter i hela bolaget. Om du gillar att motivera andra, bidra med idéer och arbeta nära utvecklingen, finns det på Skandia stora möjligheter för dig som person att göra skillnad - på riktigt.
Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG
  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • Chansen att tillsammans med utvecklare och andra arkitekter vara en drivande kraft för att skapa en framåtlutad och stark leverans-organisation
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Plattformsarkitekt har du en central roll för användningen av webbplattformarna i bolaget och ansvarar för att användningen av ramverk komponenter sker på ett enhetligt och effektivt sätt. Tillsammans med våra mjukvaruarkitekter säkerställa arbetssätt kring kodgranskning och inbyggd kvalitet i våra applikationer. Du kommer bland annat att:
  • Rita upp arkitekturer och bryta ner stora initiativ i mindre delar för att leverera affärsvärde
  • Vara en del av vår arkitekturprocess för att säkerställa att vi har hög kvalité i applikationer och kodgranskning
  • Initiera förflyttningar inom olika områden
  • Driva mjukvaruarkitektur för .Net på tvären över alla team
  • Verka för kompetensspridning och kompetensutveckling

Idag arbetar vi bland annat med WebdriverIO (automatiserade tester), Browserstack (browser-provisioning för manuell och automatiserade tester), Splunk, AppDynamics och mycket mer.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området IT Strategi & Arkitektur. Ditt närmaste team består av 20 arkitekter som verkar inom olika områden på Skandia. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar.

Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för arkitekter påverka.
Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

Vi söker dig som vill vara med och påverka i en teamorienterad och samarbetsfokuserad organisation. Vi ser att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att arbeta med andra. Du har tidigare arbetat med förändringsprocesser och du är optimistisk samt lösningsorienterad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, samtidigt som du står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet.

Tekniskt sätt har du en relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet för området. Du har kunskap om utveckling, tekniknära roller och lösningsarkitektur. Du har en bred kunskapsbas inom området webbplattformar och dess ingående delar. Förståelse och erfarenhet av .NET, React, Javascript/Typescript, automatiserade tester samt DevOps är positivt.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb