Systemutvecklare med höga ambitioner

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 april 2021
Stängs
den 21 maj 2021
Ref:
147970
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Atea Systemutveckling är inne i en väldigt expansiv fas. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu växa vår organisation med flertalet systemutvecklare. Viktigt för oss är att du som söker har en stark entreprenörsådra och en vilja att ta nästa kliv i din karriär. Vi är i behov av personer som inte är rädsatt kliva fram och ta ledarskap, lufta sina kreativa idéer och i förlängningen vara en av stöttepelarna på vår tillväxtresa.

I dagsläget ser vi att du som konsult kommer arbeta i rollen full-stack utvecklare, där du i dialog med kund och kollegor arbeta med ny teknik och nya lösningar i både front-end och back-end. På lite längre sikt finns alla möjligheter att i samband med att organisationen växer utveckla din roll mot att exempelvis ta leveransansvar, fokusera på affärsutveckling eller agera teamledare. Du får helt enkelt vara delaktig i din egen utvecklingsresa i takt med att Atea Systemutveckling växer.

Atea Systemutveckling

Vi är en unik nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter

Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult.

Vi ser gärna att du har några av följande kompetenser
  • .NET-Core
  • C#
  • Java
  • Xamarin / Flutter
  • React.js, Angular.js, TypeScript
  • CI/CD
  • Docker / Kubernetes
  • Molnbaserad infrastruktur (Azure eller AWS)
  • Infrastructure as Code (Ansible, Terraform, Azure ARM)
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité, har du erfarenhet av koncepten TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.


Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänsternas innehåll eller hur det är att arbeta på Atea Systemutvecklingär du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb