Windows/SQL tekniker till SEK i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 22 april 2021
Stängs
den 21 maj 2021
Ref:
FD2DCAD5-6C6C-4CD6-9254-80BAEAD71399
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en tekniker (Windows/SQL) som vill ha en flexibel vardag och motiveras av självledarskap? Vi söker dig till SEK!

Hos Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm kommer du in i en välkomnande och stabil organisation med fokus på att främja exportnäring. Här får du en varierad roll med fokus på Windows- och SQL-server och tillsammans med kompetenta kollegor ansvarar för drift och optimering av SEK:s affärssystem samt implementation av nya kärnsystem.

Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export.

VI ERBJUDER DIG
  • En ansvarsfull och affärkritisk roll i vilken du säkerställer att infrastrukturen förblir driftsäker och optimerad
  • Varierad roll med stor flexibilitet, frihet under ansvar och självledarskap
  • Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång
  • Laget framför jaget - här på SEK tror vi att de bästa lösningarna nås genom samarbete!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här får du en roll som spänner över hela infrastrukturområdet på SEK med möjlighet att förkovra dig inom framförallt Windows- och SQL-server. Här kommer du bland annat att få jobba med:
  • Infrastrukturdrift av SEKs windowsservrar och databaser
  • Applikationsdrift, felsökning och optimering av SEK:s affärssystem
  • Tillsammans i ett tvärfunktionellt team ansvara för implementation av nya applikationer för lån och kredit och därefter optimering och drift av dessa
  • Involveras i utmanande och spännande projekt utifrån affärsbehov

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra IT operations som består av 26 personer (hela IT avdelningen består av ca 80 kollegor) och ingå i två olika team varav det ena teamet fokuserar på drift och optimering av SEK:s infrastruktur och det andra till en början fokuserar på implementationen av nya applikationer och därefter optimering och drift.
Just nu jobbar vi hemifrån och vi ser i framtiden en hybridlösning där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar hemifrån.

MER OM DIG

Du trivs i mindre team där man hjälper varandra och tillsammans löser problem samtidigt som du tar ägandeskap. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta tag i saker som behöver lösas oavsett vilket område inom infrastruktur det handlar om och frodas i miljöer där du får stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt på din förmåga att driva dig själv framåt då vi uppmuntrar till självledarskap och frihet under ansvar. Du är kommunikativ, lyhörd och van att jobba nära verksamhet för att fånga in behov och/eller problem.

Tekniskt har du djupa kunskaper inom Windows- och SQL server samt van att jobba i komplexa miljöer. Du har jobbat med helheten med ansvar för både drift, optimering och felsökning av Windows och SQL-server. Det är ett stort plus om du har kunskaper i VMware, Oracle och/eller MySql databaser samt har grundläggande kunskaper inom nätverk. Det är en stor bonus om du även har kunskap inom Azure.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb