CGI

Säkerhetsspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Hela Sverige, , Sweden
Annonserat
den 21 augusti 2021
Stängs
den 20 oktober 2021
Ref:
J0421-2111
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Vill du också bli en del av CGI och Treserva? Nu söker vi en Säkerhetsspecialist till vårt Treserva team. Vi erbjuder möjligheten att utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Är du kundmedveten mjukvaruutvecklare med erfarenhet inom säkerhet och agila arbetssätt? Har du jobbat med team uppdelade i flera olika siter? Tycker du om att både få genomföra riktigt välplanerade aktiviteter och få gripa an oväntade problem? Har du jobbat med nyutveckling inom offentlig sektor och vill bidra till välfärden? Gillar du att lösa problem och förebygga säkerhetsproblem i nyutveckling genom att vara en del av ett team, där alla har sina expertområden samt är väldigt hjälpsamma och brinner för att uppnå samma mål?

Om du har svarat ja på alla eller flera av frågorna så tycker vi att du ska läsa vidare vår annons, för då tror vi att vi kommer vara en bra match!

Om tjänsten
Med en växande och åldrande befolkning står våra kunder inför stora utmaningar framöver. Genom vår tekniska plattform Treserva vill vi möjliggöra för våra kunder att bli ännu mer effektiva i sitt dagliga arbete. För att göra detta möjligt behöver vi fortsätta att utveckla vår tekniska plattform inom mobilitet, digitalisering och nya funktioner och här är säkerhet givetvis en mycket viktig del för oss!

Som Säkerhetsspecialist kommer du att jobba med säkerhet under hela utvecklingsfasen, alltså inom: design, utveckling, implementation samt efterproduktion. Du kommer att coacha teamet i arbetet med att lösa komplexa säkerhetsfrågor och behöver förstå befintliga legacy programvaror och bidra till att höja säkerhetsnivån. Du kommer att identifiera gap i befintliga säkerhetsrutiner och hitta lösningar för riskminimering.

Vem är du?
Rollen som Säkerhetsspecialist inom Treserva består av många olika delar. För att trivas med detta bör du ha en egen proaktiv drivkraft och vara en person som är villig att kontinuerligt lära och växa i en komplex miljö. Du har ett sinne för detaljer och gillar att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Hos oss blir du en del av ett mångkulturellt team där vi lär av varandra och tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål.

I din erfarenhet hittar man bland annat:
· Kunskap inom säkerhet för Enterprise Networks, Endpoint och Security Infrastructure.
· Kunskap om internetsäkerhet, brandväggar, VPN och proxy
· Identitetshantering (IAM), Active Directory och säkerhetsanalys
· Förståelse för OWASP, sårbarheter etc
· Praktisk erfarenhet av .Net och andra liknande ramverk
· Kunskap om webbtekniker som Angular, HTML5, Javascript, Typescript, och SPA
· Goda kunskaper om kompatibilitet mellan webbläsare och webbstandarder
· Goda kunskaper i MSSQL, Entity framework
· Goda kunskaper i SaaS, REST API
· God förståelse för att arbeta med en agil arbetsmetod

Bra att ha:
· Utöver detta är det en fördel om du har erfarenhet av databashantering
· Kännedom om DevOps, och CI/CD
· God kunskap om hybrida mobila säkerhet

Som person är du
· Van att arbeta i multikulturell uppställning
· Proaktiv i ditt arbete
· Har stark problemlösningsförmåga
· Ärlig och etisk.
· Tydlig i dina tankar och kommunikation.
· Professionell attityd på jobbet
· Självmotiverad person, med känsla av ägande och ansvar
· Oberoende och ansvarig
· Villig att lära och växa och arbeta i en mycket komplex miljö
· Bra lagspelare, uppmärksamhet på detaljer och förmåga att arbeta bra med andra

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Vill ju jobba tillsammans med oss? Kul! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Detta är en heltidstjänst (40 tim/vecka) med placering i Göteborg. Om det fortfarande finns något som du funderar på så är du välkommen att kontakta Niloofar Varayan på 0701710833.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hitta rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb