IT-tekniker

Rekryterare
Atea
Plats
Nyköping
Annonserat
den 23 april 2021
Stängs
den 31 maj 2021
Ref:
147974
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du ett stort intresse av it samtidigt som du gillar att ge service och bemöta människor? Atea i Östergötland söker dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på service, support och utbyten av klientarbetsplatser. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som it-tekniker kommer du att hjälpa Ateas kunder med olika typer av it-relaterade uppdrag inom service och support. Du kommer att jobba som konsult med spännande och ansvarsfulla uppdrag med stora möjligheter att utvecklas. I arbetsuppgifterna ingår utbyten av klientarbetsplatser, installation och konfiguration av datorer, användar- och datorsupport samt administration.
Du kommer att ingå i ett härligt team som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.
En stor del av arbetet kommer du bedriva själv och ha direktkontakt med Ateas kunder. Därför lägger vi stor vikt av att du är ansvarstagande, självgående, social, strukturerad och ordningsam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Arbete på plats hos Ateas kunder
• Hjälpa Ateas kunder med it-relaterade problem
• Samordna, administrera, organisera och utföra utbyten av klientarbetsplatser
• Installation och konfiguration av datorer och telefoner
• Hårdvaruservice
• Användarsupport

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-tekniker ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och följer etablerade processer och rutiner. Samtidigt är det mycket viktigt att arbeta i team och att sätta laget före jaget. Du ser alltid till kundens bästa och vet hur du ska skapa en kundupplevelse i landslagsklass. Din personlighet och dina värderingar spelar stor roll i rekryteringsprocessen.

För att lyckas i tjänsten som it-tekniker bör du ha följande kompetens:
• Minst 1 års erfarenhet inom it-support och användarsupport
• Goda kunskaper inom Microsoft OS (Windows 10) och Office 365
• Goda kunskaper inom it-hårdvara
• Erfarenhet av kundhantering och koordinering
• Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Knutsson, konsultchef, via jonas.knutsson@atea.se alternativt telefonnummer 011-19 46 10.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb