Orderadministratör inom kundservice

3 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 23 april 2021
Stängs
den 9 maj 2021
Ref:
147976
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du en administrativ ådra och gillar att samarbeta? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som kundsupport med fokus på orderläggning. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av vårt härliga team som arbetar med kundsupport. Våra kunder är både inom den privata och offentliga sektorn. I rollen kommer du att arbeta mer specifikt med olika former av orderläggning och allt arbete däromkring. Du kommer att ta en nära dialog med kollegor i teamet och med andra på Atea. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som gillar att arbeta administrativ och älskar struktur, ordning och reda. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du att samarbeta väl med andra. Du är en lagspelare samtidigt som du strukturerar ditt arbete självständig, tar ansvar för dina uppgifter och driver vidare processer. Vid stressade situationer behåller du lugnet och prioriterar rätt saker.

För att lyckas i tjänsten som orderadministratör behöver du ha följande kompetens:
• Arbetat ett par år i en administrativ roll
• Gymnasieexamen
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Tidigare erfarenhet av orderläggning är meriterande
• God systemförståelse och att ha arbetat med Dynamics 365, Navision, SAP4 Hana är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filip Fridman, kundtjänstchef, via filip.fridman@atea.se alternativt telefonnummer 0470 - 70 24 66. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.