Specialistadministratör- Technical Services

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg/Stockholm/Malmö/ Växjö
Annonserat
den 13 april 2021
Stängs
den 7 maj 2021
Ref:
147955
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunders investeringar i nätverk, server och lagring är verksamhetskritiska och kräver därför service och support i världsklass. Just nu söker vi på Atea Technical Services dig som vill jobba som Specialistadministratör

Technical Services tillhör den nationella enheten, Software, Cloud & Technical Services, där Technical Services fokus är att sälja, förvalta och utveckla befintliga kundavtal inom nätverk och server och lagring. De miljöer vi supporterar är ofta stora och komplexa

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som Specialistadministratör hanterar du serviceavtal som kunder tecknar med Technical Services

Din vardag kommer bestå av att främst arbeta i POB (Point of Business) med att registrera, uppdatera, och fakturera serviceavtal.

Du kommer ha interna kontakter med våra specialistsäljare och ekonomi/controller men även med våra externa kunder.

En framgångsfaktor för att lyckas i rollen är att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

Vi vill mer och håller ett högt tempo, i detta behöver du vara självgående men även sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar, där du utmanas i att vara flexibel.

Du kommer ingå i ett gott team med flera Affärsstöd och Specialistadministratörer som arbetar med hela flödet i vår avtalsadministration.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistadministratör är:
  • Registrera och fakturera i POB (Point of Business)
  • Hantera avtal kring signering och arkivering
  • Kundkontakter både interna och externa
  • Hålla hög kvalitet och noggrannhet i arbetet


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Viktigast är att du brinner för rollen, och att du vill göra skillnad genom ditt engagemang och din vilja. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som specialistadministratör bör du ha följande kunskaper:
  • Strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt
  • Serviceinriktad
  • Lagspelare
  • Microsoft Office/Office 365
  • Kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande:
  • Kunskap I POB (Point of Business)


Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Jakobsson, Chef Service Operations pia.jakobsson@atea.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass

Liknande jobb

Liknande jobb