Scrum Master till SEB Kort i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 april 2021
Stängs
den 11 maj 2021
Ref:
21BA30DD-DCF7-4E1A-8733-8973D81D821E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du leda arbetet för framtidens kortlösningar? Vi söker en Scrum Master till SEB Kort i Stockholm.

Hos oss på SEB Kort blir du en del av ett positivt gäng med engagerade kollegor där vi utbyter idéer och utvecklas både som grupp och individuellt. Just nu händer det mycket inom området och vi satsar på vidare- samt nyutvecklandet av produkter och tjänster för framtidens kortlösningar. Som Scrum Master ges du en viktig roll för att möjliggöra en effektiv och smidig leveransmiljö i ett mycket prioriterad område.

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard, Spendwise samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten. I rollen som Scrum Master kommer du leda Team Communication som utvecklar våra kommunikationsplattformar:
  • Mitt kort - vår webbapplikation för privatkunder med ungefär 1 miljon inloggningar i månaden.
  • e-admin - vår webbapplikation för företagskunder som är ledande i norra Europa
  • SoFi - FAQ för våra öppna sidor
  • Notifieringsplattformen
  • Vår Kundplattform

Teamet består av produktägare, verksamhetsspecialister, arkitekter, javautvecklare, stordatorutvecklare och kravanalytiker/testledare. Som Scrum Master kommer du förbereda och leda våra planeringar och agila arbete. Du kommer jobba aktivt med att skapa arbetsro, underlätta kommunikation, koordination och samarbete i teamet, mellan utvecklingsteam och med verksamheten. I rollen ansvarar du för teamets kontinuerliga utveckling och kunskapsspridning. Du kommer bli en del av ett team där kunskapsdelning, utveckling och att ha kul tillsammans prioriteras. Vi arbetar enligt principen "you build it you run it" vilket innebär att teamet har ansvar för både nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av systemen. Samtliga team samarbetar nära och arbetar vågrätt.

Din avdelning
Du kommer tillhöra avdelningen Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar på javaplattformen. Gruppen består av 25 personer uppdelade i tre utvecklingsteam och ett Tech-team.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Scrum Master eller Agil Coach. Du har en teknisk bakgrund och har erfarenhet från IT utveckling. Utöver det har du även kunskaper om Jira, Confluence eller likande. Du drivs av att få en grupp att fungera, utvecklas och leverera resultat.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och är en person som trivs med att planera, organisarera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team samt inspireras av att ta ansvar och driva förbättringar. Utöver det tycker du om att samarbeta med andra, dela dina kunskaper och bidra med nya idéer. Du är kommunikativ och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har ett stort intresse av att lära dig våra system, plattformar och processer. Slutligen är du analytisk och har förmåga att se samband och behov i verksamheten.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb