Frontend-utvecklare till Kronofogden

Rekryterare
Kronofogden
Plats
Sverige
Annonserat
den 26 april 2021
Stängs
den 14 maj 2021
Ref:
2021/161
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Frontend-utvecklare till Kronofogden

Örnsköldsvik, Varberg, Skövde, Göteborg... Kronofogdens it-avdelning anställer nu medarbetare i hela landet. Våra medarbetare jobbar hemifrån under pandemin, vilket vi kommer fortsätta med i kombination med att arbeta på något av våra 32 kontor.

Vill du skapa samhällsnytta och bidra till att utveckla Kronofogdens it-avdelning? Vill du ha möjlighet att kombinera familjeliv/fritid med arbetsliv? Bra, läs vidare.

Vi är närmare 230 kollegor på Kronofogden som arbetar med it-utveckling, och vi har en spännande resa framför oss med modernisering, digitalisering och automatisering. Huvudsakliga utvecklingsspråk hos oss är Java och som stöd använder vi bland annat Jenkins, Maven, IntelliJ, GIT och Sonarqube.

Vi arbetar mot testdriven utveckling och har en vision kring continuos delivery. Vi arbetar agilt med tvärfunktionella team och ser teamets mognad som en viktig framgångsfaktor.


Ditt nya jobb

Som Frontend-utvecklare hos oss på Kronofogden IT kommer du att arbeta i högt prioriterade och strategiskt viktiga it-system. Kronofogden har ”Mina sidor” som fokusområde, och du kommer få möjlighet att tillsammans med kollegor vara med och utforma våra självbetjäningstjänster. Detta genom både utveckling av nya tjänster samt vidareutveckling och förvaltning av befintliga.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och utvecklande, och består exempelvis av framtagning av responssiva gränssnitt, tillgänglighetsanpassning, intuitiva formulär och GUI-komponenter. 

Du välkomnas till en IT-avdelning där vi arbetar agilt med moderna utvecklingsverktyg och aspirerar mot ständiga förbättringar. Därför är det viktigt att du har ett intresse för nya tekniker och metoder, och hänger med i svängarna. Som Frontend-utvecklare på Kronofogden jobbar du nära krav, UX och Backend-utvecklare, därför är en förståelse för dessa roller viktig för samspelet och arbetets utveckling.

Vi söker dig som har

  • Minst 5 års erfarenhet av utveckling inom Javascript samt webbaserade tekniker.
  • Utbildning på minst gymnasienivå
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
     

Du har personliga egenskaper som innebär att du är ansvarstagande, kreativ samt har förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med kollegor och leverantörer. Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Erfarenhet av Angular 2+ är meriterande.


Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Tillträde är enligt överenskommelse. Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.
 

Anställningsform   Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning   Heltid
Tillträde   Enligt överenskommelse
Löneform   Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar   2
Sysselsättningsgrad   100%
Ort   Någon av de 32 orter där Kronofogden har kontor
Län   Ospecificerad arbetsort
Land   Sverige
Referensnummer   2021/161

Kontakt

  • Piotr Kuczkowski, sektionschef, 010-579 04 91
  • Linda Elg, HR-specialist rekrytering, 010-574 57 66

Facklig företrädare

  • Henrik Jonés, SACO, 010-579 25 35
  • Malin Almkvist Klaesson, ST, 010-578 38 68

Publicerat   2021-04-23
Sista ansökningsdag   2021-05-14

Liknande jobb

Liknande jobb