CGI

Subject Matter Expert, Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 26 juni 2021
Ref:
J0421-2284
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i en nyckelroll med den mest framgångsrika produkten på Sveriges största IT-företag? Vi söker nu en central förstärkning i produktledningen inom löneområdet för produkten Heroma.

Heroma är ett HR och lönesystem som utvecklas och förvaltas av CGI. Systemet hanterar alla viktiga processer inom lön och personalhantering som t.ex. rekrytering, anställning, kompetens, löneförhandling och alla aspekter av bemanningsplanering.

Vi satsar mer än någonsin på att utveckla systemet både med nya moduler och nytt gränssnitt. Med hjälp av modern teknik bygger vi ett användarvänligt och värdeskapande system för några av Sveriges största organisationer med regioner, kommuner och statliga myndigheter bland våra kunder.

Om tjänsten
Som Subject Matter Expert så kommer du tillsammans med produktägaren för löneområdet arbeta med att förverkliga roadmap och omvandla kundernas behov till lösningar i Heroma. Du ingår i en grupp med andra specialister inom olika domäner av produkten. Arbetet sker enligt agila principer där krav och lösningsarbete hanteras via vår gemensamma backlog.

En stor del av arbetet kommer bestå av att, med hjälp av din kunskap inom området och produkten, stötta produktägaren i att omvandla krav till lösningar. Vi kan utlova att du får en väldigt varierad arbetsdag med mycket kontakter både internt och mot kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Analysera lag- och avtalsförändringar samt hur de påverkar produkten
• Beskriva och sammanställa krav för utveckling
• Ta fram beskrivningar av hur kund och användare skall arbeta i Heroma
• I dialog med kund ta fram och skapa förståelse för kundens krav och behov
• Arbeta fram lösningar tillsammans med andra roller i organisationen
• Driva kunddialog muntligt och i skrift
• Delta i kundnätverk
• Genomföra visningar och demonstrationer
• Delta i upphandlingsarbete
• Hjälpa support med utredningar som kräver fördjupad kompetens
• Hjälpa konsulter med stöd i uppdrag som kräver fördjupad kompetens

Vem är du?
Vi tror att du brinner för att skapa en produkt som möter dagens och framtidens krav och inspireras av möten med våra kunder. Du tar tag i och driver arbete själv men trivs även att jobba i grupp.

Du besitter djup kompetens inom löneområdet och har arbetat med tolkning eller implementation av kollektivavtal.

Erfarenhet av systemet Heroma är en stark merit samt även att arbetat med konfiguration med andra lönesystem för Svenska marknaden.

Andra relevanta erfarenheter är om du arbetat nära eller i utveckling av system och processerna specifikt kring kravanalys.

Våra förmåner
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vårt nätverk "Women of CGI" och vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett par exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Om CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över är du välkommen att höra av dig till Fredrik Krüger, Produktchef Heroma, 0733-987775. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om arbetsuppgifter kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb