PROJEKTLEDARE DIGITAL TRANSFORMATION

Rekryterare
Camfil
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 31 maj 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som projektledare hos Camfil blir du en del av ett familjeföretag med hjärtat i teknik och fokus på det viktigaste som finns – ren luft. Innovativa tekniska lösningar och hängivna medarbetare hjälper oss att utveckla de bästa ren-luft-lösningarna på marknaden.

I rollen som projektledare för digital transformation kommer du att arbeta på strategisk nivå där du driver projektinom bland annat IoT, automation och digitalisering och styr större program. Du arbetar i nära samarbete med vår R&D-avdelning, våra olika verksamhetsområden och produktionsenheter. Du kommer att tillhöra koncernledningens IT-grupp och rapporterar direkt till CIO.

Med din erfarenhet som projektledare är du van att ha överblick och koordinera resurserna i projektgruppen. Vi ser att du tycker om att arbeta med processutveckling och effektivisering och att du drivs av att kunna påverka. Här kan du nämligen det. Här har vi högt i tak och välkomnar innovativt tänkande och utvecklingsarbete. Att arbeta med att göra skillnad för människors välmående ger oss en stark gemensam värdegrund.

Camfil är ett spännande globalt företag som växer för varje år. IT-organisationen är utspridd över hela världen, vilket innebär att du verkar i en multikulturell verksamhet. För rätt person är det ett spännande uppdrag och en självgående roll med utrymme att själv driva och påverka.

Vi tror att du vill arbeta på strategisk nivå i en stor global organisation med de utmaningar det för med sig. Du kan analysera komplexa frågeställningar och se detaljerna i helheten. Du är van att driva arbetet självständigt och göra nödvändiga prioriteringar för att nå de uppsatta målen. Du är en social person som har förmåga att bygga förtroendefulla samarbeten med intressenter samtidigt som du kan styra och leda leverantörer. Våra möten, kommunikation och dokumentation sker på engelska, du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du också har kunskaper i tyska eller franska.

VI SER ATT DU HAR:

  • Högskoleexamen inom relevant område
  • Minst 4 års erfarenhet av IT-projektledning
  • Erfarenhet av arbete i en multikulturell organisation
  • Erfarenhet från system och applikationsförvaltning
  • Goda kunskaper i riskbedömning och riskhantering
  • Goda kunskaper i projektmetoder och agila ramverk
  • Goda kunskaper om informationsarkitektur
  • Goda kunskaper om Microsofts produkter och tjänster

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 31 maj

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb