C# utvecklare till Cybercom Östersund

Rekryterare
Experis
Plats
Östersund
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 13 juni 2021
Ref:
ddb07d28-a404-468f-a212-3fc468dad6c3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en maker som får saker att hända - på riktigt? En person som kombinerar tekniska kunnande med engagemang och driv? I din roll arbetar du i ett inhouseteam med uppdrag åt en välkänd och spännande kund och du blir en del av ett redan etablerat och mycket kompetent team. \r\n\r\nStart kan ske när som helst men gärna senast i månadsskiftet augusti-september.

Cybercom är ett innovativt konsultbolag som med teknisk expertis och god affärsinsikt hjälper företag och organisationer att fånga digitaliseringens möjligheter och skapa morgondagens hållbara lösningar. Vi drivs av hållbarhet och innovation och är specialiserade på systemutveckling, molntjänster och IT-säkerhet samt på att effektivisera verksamheter och utveckla digitala affärsmodeller.

Våra drygt 1 300 medarbetare arbetar på internationell basis med allt från förarlösa bilar, smarta industrirobotar och uppkopplade lyftkranar till nationella eID, hälsoappar, offentliga sektorns e-tjänster, informationssäkerhet och molnbaserad datahantering. Vi har medarbetare i Sverige, Finland, Danmark, Polen och Indien och uppdrag i ett 20-tal länder.

Vem är du?
Vi söker dig som vill bli en viktig pusselbit för teamets framgång och fortsätta din personliga utveckling här hos oss. Du har några års bakgrund som systemutvecklare. Du har en vilja och ett intresse av att förstå kundens verksamhet, utmaningar och behov.

Du har jobbat några år med C# och .Net Core. Kunskaper i andra programmeringsspråk och frontend ramverk är meriterande, likaså är kunskaper inom AWS och/eller Azure meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och du är svensk medborgare.

Väljer du att flytta till Östersund för att börja jobba hos oss kan Cybercom hjälpa till med flyttbidrag.

Varför vill du jobba hos oss?
Vi på Cybercom i Östersund är Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management! Vi ska också vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. Vi på Cybercom är drivande inom konsultbranschens färdplan för ett fossilfritt Sverige.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Trevliga jämtar!

Ansökan och kontakt
Blev du intresserad av att jobba på ett bolag i teknikens framkant i Sveriges mittpunkt och med fjällen och naturen i din omedelbara närhet? Sök då till oss och berätta vad du kan och varför du tror att du skulle trivas hos oss!

Du söker tjänsten via jeffersonwells.se, där du laddar upp ditt CV i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rosmari Hagström på 073-028 70 40 alternativt via rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se

Ansök redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb