Experis söker Systemutvecklare

Plats
Linköping
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
da40efce-ca43-41d7-b6bc-c7c0d13d8356
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis är en del av ManpowerGroup och är specialister inom IT-konsultlösningar. \r\n\r\nVi satsar stort på att vidareutveckla vår verksamhet och vill hitta dig som är systemutvecklare med några års arbetslivserfarenhet och som vill arbeta som konsult. Vill du vara delaktig i en spännande transformationsresa där vi tillsammans bygger vårt nya Experis?

Att jobba som Systemutvecklare för Experis

På Experis söker vi nu efter flera duktiga systemutvecklare till nuvarande och kommande uppdrag hos våra kunder i Norrköping och Linköping med omnejd. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och 2-3 års arbetslivserfarenhet av rollen som systemutvecklare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett stort IT-intresse. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper inom någon av följande kompetenser:
  • .NET
  • SQL
  • C#
  • JAVA
  • Python

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb och drivs av att ständigt lära dig nya saker och utvecklas. Här vill vi lägga till alla bra egenskaper vi kan komma på, men istället är vi nyfiken på vad dina styrkor är och vad du har att erbjuda!

Vad kan vi erbjuda dig?

Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till vårt karriärnätverk! Urval sker löpande så ansök redan idag för att kunna ta del av spännande uppdrag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sara Löfgren på sara.lofgren@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb