Experis söker onesitetekniker till kund

Plats
Linköping
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 5 juni 2021
Ref:
4d8a8753-db28-4136-9532-a5dbff5ebdaa
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du i början av din karriär och ute efter nästa utmaning inom IT support? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som onesitetekniker hos vår kund. En spännande möjlighet för dig som har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och välkommen med din ansökan!

Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har en passion för problemlösning, teknik och support onsite. Vill du ha ett varierat arbete som IT-tekniker är detta rollen för dig. Det här är ett konsultuppdrag som kommer att pågå tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta onsite hos vår kund.

Arbetsbeskrivning

I rollen som tekniker kommer du framför allt att arbeta med
  • Planering samt genomföra uppgraderingar av olika typer av system
  • Installation och underhåll av hårdvara och mjukvara
  • Felavhjälpande åtgärder
  • Reparationer och konfigurationer av klienthårdvara och klientutrustning.
  • Ansvara för inköp av hårdvara och komponenter samt se till att dessa installeras
  • Ansvarig för klientnätverkskonfiguration och anslutning

Du kommer att arbeta som installatör med olika installationsuppdrag på plats hos kund, samt leverera ny datautrustning och återtagande av gammal utrustning. Du är även behjälplig med support/service på plats.

Vi söker dig som har?
  • Erfarenhet av liknande roll sedan tidigare.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Kan arbeta oregelbundna tider
  • Du har B körkort

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och datorer, är nyfiken och flexibel. Då ärendena kan variera i omfång, svårighetsgrad och karaktär är det viktigt att du gillar att ha varierade arbetsuppgifter. Vidare är du en ansvarstagande person som har ett genuint intresse för problemlösning, kundsupport, ny teknik och service.

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jessica Hultgren, mail: jessica.hultgren@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb