Vi söker 2nd Line support till kund i Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
7d47bb7b-8522-453b-a437-5dc51b7d0591
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du ute efter nästa utmaning inom IT support? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som 2nd Line support. En spännande möjlighet för dig som har erfarenhet av att arbeta inom IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund, detta är ett konsultuppdrag i sex månader med stor chans till förlängning. Som second linesupport hos vår kund arbetar du med att hjälpa kunder med en rad olika problem som oftast är klientbaserade och i olika svårighetsgrad. Det är därför viktigt att du för att passa denna tjänst har erfarenhet av teknisk support men även brinner för att kunden ska känna sig väl bemött. I second line arbetar du med en rad olika ärenden varje dag där varje ärende tar ungefär en timme. Det innebär att rollen innebär fokus på djupare felsökning men att du även har kundkontakt via mail och telefon.


Vi söker dig som har:

  • Minst gymnasial utbildning gärna inom IT/Teknik
  • Övergripande IT-kunskap och erfarenhet från teknisk support
  • God kommunikativ förmåga samt god telefonvana
  • Kan arbeta oregelbundna tider
  • Svenskt medborgarskap
  • Goda kunskaper om Windows plattformen kopplat till klientsidan
  • Goda kunskaper i Microsoft Office, Active directory och nätverk och hårdvara


Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Som person är du noggrann, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som supporttekniker inom First line eller arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst inom IT-området men det är inget krav

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jessica Hultgren, mail: jessica.hultgren@se.experis.com