Experis i Linköping söker supporttekniker

Plats
Linköping
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 5 juni 2021
Ref:
544037bc-9396-4d2d-ab5d-e45b4ee9b547
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du i början av din karriär och ute efter nästa utmaning inom IT support? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som IT Supporttekniker. En spännande möjlighet för dig som har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

ArbetsbeskrivningDu kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. I rollen som supporttekniker kommer du framför allt att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon och mail. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Du kommer bland annat att arbeta med:

* Uppgraderingar
* Lösenordsåterställningar
* Exchange-konton
* Microsoft Office
* Windows
* Klienthantering
* Felavhjälpning/felsökning gällande datorer, skrivare och mobila enheter
* Service Management enligt ITIL
* ÄrendehanteringssystemVi söker dig som har?

* Gymnasial utbildning
* Övergripande IT-kunskap
* God och tydlig svenska och engelska i både tal och skrift.
* God kommunikativ förmåga
* Har erfarenhet av AD
* Har god telefonvana
* Kan arbeta oregelbundna tider
* Svenskt medborgarskap

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Som person är du noggrann, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som supporttekniker inom First line, eller arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst inom IT-området men det är inget krav. Du har god telefonvana och körkort.

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jessica Hultgren, mail: jessica.hultgren@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb