Applikationsansvarig e-commerce

Rekryterare
Experis
Plats
Mjölby
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 6 juni 2021
Ref:
8a985a94-9e44-450f-b683-6f5cda3eb7b9
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
ÖoB är ett av Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige. Varuhusen har tillsammans en årlig försäljning omkring 4 miljarder kronor. Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via koncernbolaget Runsvengruppen AB. Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter med tåg från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

Runsvengruppen söker nu en affärsmässig applikationsansvarig e-commerce med stort driv och engagemang som brinner för att skapa kund- och affärsnytta med hjälp av digitalisering. Som applikationsansvarig arbetar du i en verksamhetsnära, drivande och kommunikativ roll där du samarbetar med stora delar av organisationen. Du blir en viktig del av IT's roll i vår verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Övergripande ansvar inom området kundkommunikation som innefattar web, produktdatabas, kundklubb och signage.
 • Aktivt arbeta med affärsutveckling, innovation och digitalisering inom ansvarsområdet.
 • Utarbeta handlingsplaner på kort och lång sikt baserade på övergripande affärsmål.
 • Ansvar att handlingsplaner genomförs effektivt, med hög kvalitet och att de skapar mervärde för oss och våra kunder.
 • Ansvarar för uppföljning av IT-utveckling, förvaltning och drift.
 • Samverka med utsedda specialister inom verksamheten och IT-avdelningen.
 • Agera IT-beställare och säkra samverkan med IT-leverantörer och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att utveckla och förvalta IT-lösningar under hela dess livscykel. Du känner väl till vilka behov, krav och förutsättningar de olika faserna innebär - allt från upphandling, införande, utveckling, drift & förvaltning tills de är helt avvecklade.

Dina kompetenser och erfarenheter
 • För rollen bör du ha erfarenhet från IT-lösningar och processer inom marknadsområdet, gärna med inriktning mot retail.
 • Weberfarenhet med e-handel, Click & Collect, SEO då det är områden där vi planerar stora satsningar.
 • Erfarenhet av ledarskap i form av projekt- och förvaltningsledning.
 • Viss kompetens på teknisk nivå samt detaljer för att kunna lösa uppgiften.
 • Erfarenhet från tjänsteupphandlingar och avtal.
 • Du har erfarenhet av roller där helhetsperspektiv och förmågan att förstå system och processer från start till slut varit central.
 • Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning med fördjupning inom IT eller motsvarande erfarenheter.

Dina personliga egenskaper

Som applikationsansvarig e-commerce söker vi dig som är starkt resultat- och affärsinriktad, med personliga egenskaper som utvecklingsmotiverad, strukturerad, flexibel och prestigelös. Du drivs av att leverera resultat i en miljö med högt tempo och där tjänstens många kontaktytor, både internt som externt, ställer krav på att du kan formulera dig på ett professionellt sätt och har den analytiska förmågan att förenkla komplicerade "problem" i realtid och komma med nytänkande lösningar.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Skänninge och rollen är direkt underställd IT-chef. Tillträde till tjänsten sker snarast enligt överenskommelse.

Hos oss på Runsvengruppen får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Nyfiken?

Är du intresserad av tjänsten? I denna rekrytering samarbetar Runsvengruppen med Jefferson Wells AB. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Kahanek på 072-505 39 48 eller marcus.kahanek@jeffersonwells.se.