Systemadministratör till Saab

Plats
Linköping
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
98ccf51f-119e-4928-b3ba-0f5df5915ceb
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu för vår kund Saabs räkning efter en systemadministratör med flera års arbetslivserfarenhet till ett långsiktigt konsultuppdrag. Du kommer att arbeta med förvaltningen av en ny IT-tjänst. Placeringsort för uppdraget är Linköping med tillträde i omgående.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemadministratör kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter i en mycket spännande miljö. Du kommer framförallt att ansvara för installation, konfigurering, drift och förvaltning av en ny IT-tjänst. Du kommer att vara involverad i hela livscykeln, allt från kravarbete och design till implementering, drift och förvaltning. Arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningar på Saab samt med företag och myndigheter, både inom och utanför Sverige.

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen som systemadministratör tror vi att du har en relevant examen från högskola eller universitet, alternativt en YH-examen inom IT. Du har mångårig arbetslivserfarenhet som systemadministratör eller inom ett närliggande område och har mycket god kännedom av att arbeta med IT-tjänster och tickets. Du har gedigen kunskap inom följande områden: Containers, Helm-charts, Kubernetes, OpenSource, IT-drift och förvaltning. Vidare har du mycket god förståelse för IT-säkerhet, grundläggande kompetens inom Windows och-, Linuxadministration, samt kunskap inom IT-infrastruktur.

Som person tror vi att du har en välutvecklad samarbetsförmåga, är prestigelös och kan kommunicera väl med olika intressenter både inom och utanför organisationen. Då koncernspråket är engelska är det ett krav med goda kunskaper inom det engelska språket, både muntligt och skriftligt.

Uppdraget är på heltid och uppdragsorten är Linköping. Uppdraget omfattas delvis av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Liknande jobb

Liknande jobb