Experis söker First line IT Supporttekniker, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
c4a94774-20fa-47d4-a856-930abe9e6d6a
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du i början av din karriär och ute efter nästa utmaning inom IT support? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som IT Supporttekniker inom First Line hos vår kund i Stockholm. En spännande möjlighet för dig som har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Uppdrag: Konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba hos vår kund, ett stort internationellt företag som är verksamt inom IT, i Stockholm. I rollen kommer du framför allt att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon, ge teknisk support över mejl och telefon, hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer och telefoner eller system. Utöver det kommer du att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare och lösa inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Är du rätt person för jobbet?

För den här rollen söker vi efter dig som har ett stort IT intresse och som tycker det är spännande att arbeta med support av IT-relaterade problem och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Office 365, Active Directory och teknisk support.

Vi söker dig som har:
  • fullständig gymnasieutbildning inom IT
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • goda kunskaper i Office-paketet
  • god system- och datorvana


Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till vår e-learningplattform som har över 4 500 digitala utbildningar. Samtliga kurser är kostnadsfria och det finns en enorm möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden exempelvis cloud och cyber security.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb