Ledigt jobb som supporttekniker i Östersund!

Plats
Östersund
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 31 maj 2021
Ref:
77b6927a-3558-49ab-9801-c6a31ef3724f
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du serviceinriktad och vill arbeta med IT-support? Titta hit! Vi på Experis söker nu för kunds räkning supporttekniker i Östersund! Du kommer att arbeta med första linjens IT-support och hjälpa kundens användare med IT-relaterade frågor. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag!

Ort: Östersund
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Arbetsbeskrivning

I rollen som supporttekniker utgår du från kundens servicedesk i Östersund. Du arbetar med första linjens IT-support och har daglig kontakt med kundens användare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lösa användarnas problem och svara på frågor. Du vägleder och ger support över telefon, mejl och andra medier.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och minst 1 års erfarenhet inom IT-support eller service. Du besitter goda kunskaper om datorer, system och teknik. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom följande kompetenser:
  • Windows operativsystem
  • Office365
  • Office paketet
  • Active Directory
  • Exchange
  • Network
  • Citrix

Vi tror att du är en glad och engagerad person som vill leverera service i toppklass. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mejl och andra medier. Du är kommunikativ och både talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har körkort (B).

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb