Technical Specialist till teknikföretag, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 5 juni 2021
Ref:
86e5faaa-cde9-4188-8741-f115d1e3d227
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet inom IT drift, övervakning eller second-line support? Har du även förkunskaper och intresse inom el? Just nu har vi på Experis ett ledigt jobb där vi söker en person som vill jobba som Technical Specialist på konsultuppdrag hos ett teknikföretag med placering i Solna. Ta chansen att arbeta i en spännande och utmanande roll, ansök redan idag!

Placering: Solna
Start: Omgående
Omfattning 100%

Rollen som Technical Specialist

I rollen som Technical Specialist kommer du att arbeta på konsultuppdrag hos ett teknikföretag som levererar teknik och tjänster för smarta elnät och smart energimätning. Du kommer jobba med olika kundprojekt där du kommer supportera, övervaka och felsöka kundernas system. Kunderna är företag, och man arbetar alltså business to business.

Arbetsuppgifter:
 • Övervaka och initiera korrigerande åtgärder för att säkerställa kommunikationsprestanda
 • Koordinera och stödja underleverantörer och installatörer i sitt dagliga arbete.
 • Problemlösning i e2e miljö
 • Andra möjliga arbetsuppgifter inom custumer support kan förekomma.


Vem är du?

För att både passa och trivas i denna roll som Technical Specialist tror vi att du har följande profil:
 • Teknisk eller IT-relaterad utbildning, helst på universitets- eller högskolenivå.
 • Erfarenhet av Azure, Windows-serverhantering, MS SQL-serverhantering (säkerhetskopierings- och återställningsrutiner, databashantering), grundläggande kunskaper om nätverksinstallation (VPN, brandväggar; diskutera och förklara för IT.)
 • Kunskap om drift / övervakning av IT-systeminfrastruktur
 • Erfarenhet av några av dessa är en fördel: Smart el-mätning, radionätverk, Powershell-skript, XML
 • E2e förståelse av komplexa kundmiljöer, inklusive olika typer av enheter, kommunikationssystem och integrationer
 • Intresse av hands-on arbete
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet eller kunskap av smart mätning/ energibranschen, certifiering inom ITIL och en förmåga att arbeta självständigt och hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT och i dagsläget har vi ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder. Med Experis får du tillgång till flera spännande uppdrag via våra intressanta kundavtal. Hos oss finns möjlighet att gå ut på uppdrag som underkonsult eller som tillsvidareanställd konsult på Experis.

Tack vare vårt stora kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda uppdrag över tid. Vi kan erbjuda spännande uppdrag inom både privat och offentlig sektor på såväl stora som små företag. Våra konsultchefer säljer in och rekommenderar dig till lämpliga kunduppdrag, vilket ökar dina möjligheter för att arbeta på intressanta och utvecklande uppdrag.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Viktoria Vershovsky på viktoria.vershovsky@jeffersonwells.se

Liknande jobb

Liknande jobb