Ledigt jobb som Junior Automationsutvecklare i Karlskrona

Plats
Karlskrona
Annonserat
den 27 april 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
a1ad4797-84d0-4f5f-978d-3bff273a2d4b
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en initiativrik person som tycker programmering, optimering och automation är spännande? Trivs du i internationella miljöer med tydligt tekniskt fokus? Då kan vi ha din nästa utmaning. För kunds räkning söker vi nu en junior utvecklare med placering i Karlskrona.

Varför Experis?

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Vad innebär jobbet som Automationsutvecklare?

Som automationsutvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med automatisering. Du kommer att arbeta dels med nyutveckling av nya processer, samt med vidareutveckling av redan befintliga system för att optimera. Man kommer arbeta med en rad tekniska verktyg för att se till att program och arbetssätt fungerar på bästa sätt. Arbetet utförs i team och därmed är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicera med andra.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med programmering och trivs bra med att arbeta i en teknisk miljö. Vi tror att du är nyexaminerad inom ett relevant område eller har kortare arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du har goda kunskaper i både Windows och Linux samt är van vid att arbeta med automationsverktyg så som Jenkins eller Spinnaker. Vidare bör du ha grundläggande programmeringskunskaper inom python och erfarenhet av att scripta med hjälp av Shell Script, Powershell eller dylikt. Du bör äver även ha insikt i virtualisering med hjälp av exempelvis VMware, Openstack, Docker eller Kubernetes. Som person är du ansvarstagande, initiativrik, strukturerad och bra på att arbeta i team.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta Patrik Neumann, Konsultchef på Experis, på mailadress Patrik.Neumann@se.experis.com. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV via knappen "Ansök nu" eller på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb