Experis söker IT-specialist i Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 april 2021
Stängs
den 6 juni 2021
Ref:
da01441d-f5b9-461a-9271-39b153de3078
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du minst 8 års erfarenhet av Genesys Platform? Titta hit! Vi på Experis söker nu för kunds räkning en IT-specialist i Stockholm. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag!

Ort: Stockholm
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 8 års erfarenhet av Genesys Platform, Agent Desktop, Routingstrategier, IVR-utveckling och arbete med support och distribution av Genesys-komponenter. Du har en god förståelse för callcenter och erfarenhet av att implementera komponenter som SIP Server, T-Server, Config Server, URS, ORS etc. Du har även erfarenhet av att utveckla samtalsflöden och strategier för både IVR och Routing. Vidare ser vi att du har kunskap om IWD och iWS / WDE.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • GWT X och CRM
  • SDK
  • .Net eller Java
  • Agila metoder såsom XP, Scrum eller Kanban.

Vi ser gärna att du har en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb. Du är kommunikativ och både talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb