Teamleader

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 26 april 2021
Stängs
den 25 maj 2021
Ref:
147980
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del landslaget? Är du strukturerad och trivs du med att leda? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill arbeta som teamleader för en it-drift. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Hos en av våra statliga kunder ansvar vi för deras it-drift där vi har 21 medarbetare som bemannar driften. I rollen som teamleader kommer du att på plats hos kunden leda och fördela våra medarbetares dagliga arbete. Tillsammans med kunden driver och utvecklar ni driften, processer och rutiner. Du ansvarar för veckomöten, att planera och bemanna leveransen samt säkerställa att de uppsatta målen i avtalet uppfylls. Du kommer även vara ett viktigt stöd för våra medarbetare, arbeta med grupputveckling och bidra till att arbetet präglas av Ateas värderingar och kultur. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina medarbetare och kund.

Dina hvudsakliga arbetsuppgifter

• Leda och fördela konsulternas dagliga arbete
• Planera och bemanna leveransen
• Säkerställa att avtalet uppfylls

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en social person som trivs med att leda andra samt har förmågan att få andra att nå uppsatta mål. Genom att delegera och följa upp arbete ser du till att planerade aktiviteter utförs. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är trygg i dig själv och kan även ta obekväma beslut, eventuella konflikter löser du på ett konstruktiv och coachande sätt. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines.

För att lyckas i tjänsten som teamleader bör du ha följande kompetens:
• Tidigare erfarenhet av att leda en grupp
• Erfarenhet från it-branschen med en övergripande förståelse för it och system
• Arbetat med it-drift och kunskap inom Microsofts produkter är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Nygren, konsultchef, via ulrika.nygren@atea.se alternativt telefonnummer 019 - 500 40 14. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb