Nu söker vi för Ivers räkning 2nd Line Tekniker

Plats
Skövde
Annonserat
den 28 april 2021
Stängs
den 13 maj 2021
Ref:
787e4f0f-0372-4095-9f31-2a065ef9b458
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi efter en 2nd Line Tekniker till vår kund Iver. Har du kommit lite längre i din resa inom IT och samlat på dig god erfarenhet inom systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem samt produktapplikationer? Är du utåtriktad, positiv, lösningsfokuserad och genuint gillar att hjälpa andra? Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat? Då kan detta jobbet vara perfekt för just dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som 2nd line tekniker hos Iver arbetar du bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i Ivers kunders IT-miljöer. Dessutom hjälper du deras kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Office 365 och SQL. Iver arbetar också med Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet.

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som 2nd line tekniker hos Iver har du en utbildning eller erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll och du behärskar engelska och svenska utan problem. B-körkort är meriterande men inte ett krav.

Du har en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv.

Vi ser att du har goda kunskaper inom några av följande områden:

Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)

Microsoft Office365

Powershell

Citrix /Remote Desktop Services

Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av större Windows server-miljöer

Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av 3:e parts applikationer på Windows

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom:

Microsoft SQL-server

Microsoft Exchange

Microsoft Azure

Klientmanagering

Server virtualisering (VMware eller HyperV)

Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL

Microsoft-certifieringar eller andra relevanta certifieringar

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården, Ismotec och Britt. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Detta är en anställning där man först blir anställd hos Experis, men direkt går ut på uppdrag hos Iver som efter sex månaders arbete önskar ta över arbetsgivarrollen.

Du som vill fortsätta att klättra inom IT-support och redan hunnit få med dig en stabil grund att bygga vidare på - ta chansen att söka dig till Experis och Iver idag!

Liknande jobb

Liknande jobb