CGI

Verksamhetskonsult Social Omsorg, Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 30 april 2021
Stängs
den 29 juni 2021
Ref:
J0421-2931
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Har du gedigen kunskap och erfarenhet av kommunal verksamhet samt myndighetsutövning och dess processer? Har du arbetat som biståndshandläggare eller socialsekreterare samt gärna arbetat som systemadministratör eller motsvarande? Vill du påverka och utveckla framtidens stöd till verksamheter inom social omsorg och brinner för modern teknik, digitala hjälpmedel och automatisering?

Vi behöver nu förstärka vårt team med en verksamhetskonsult med området äldreomsorg och funktionsnedsättning SoL & LSS (ÄOFN) som fokus. Vi söker dig med som har erfarenhet av området ÄOFN men där även erfarenhet av området individ- och familjeomsorg (IFO) är meriterande.

Beskrivning av tjänsten
Som verksamhetskonsult inom Treserva jobbar du aktivt med att hjälpa våra kunder med utbildningar, införanden och konfigurationer. Mer specifikt så arbetar du med införandeprojekt och förvaltningsuppdrag genom alla dess faser, från initiering och planering tills en kund har gått i drift med Treserva eller med nya moduler i Treserva. I din vardag kommer du att bland annat att hålla i utbildningar, stödja kunderna i hur Treserva kan konfigureras och ha en rådgivande roll i hur våra kunder kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt. Du jobbar i ett verksamhetsteam med ÄOFN som fokus och ett nära samarbete med övriga kollegor inom produkt, support, utveckling och teknik. Arbete inom verksamhetsområdet IFO förekommer också.

Vi ser gärna att du tar initiativ till att påverka roadmap, våra framtidsvisioner samt Treservas framtida riktning och satsningar. Som Verksamhetskonsult förväntas du ta ansvar för att sprida din kunskap inom området till kollegor i gruppen och till andra delar av Treserva-organisationen. En viktig komponent i ditt arbete är också att på ett innovativt sätt ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder.

Det mesta av arbetet sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs både på plats hos kund och på distans, och du kommer få eget ansvar för ett antal av våra kunder. Du får ett spännande och varierat jobb med goda utvecklingsmöjligheter. I nuläget så görs alla insatser på distans men i ett normalläge jobbar du mycket ute på plats hos kunden. Du måste därför tycka om att resa i tjänsten.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
Det viktigaste för oss är att du har:
• Relevant högskoleutbildning som socionom eller motsvarande
• Har arbetat som biståndshandläggare eller socialsekreterare eller har motsvarande erfarenhet av kommunal myndighetsutövning
• Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdet ÄOFN. Erfarenhet av individ- och familjeomsorg är meriterande.
• God förståelse för hur IT-system fungerar, gärna Treserva

För att komma till din rätt i rollen behöver du vara en driven person som brinner för kommunal verksamhetsutveckling och dess vidareutveckling. Det är viktigt att kunna identifiera detaljer i uppdrag som behöver drivas, likväl som att se helheten i leveransen till kund. Du andas kvalitet och leveransfokus, samtidigt som du vill förändra och påverka vår riktning framåt. Du tycker att det är roligt att delta i och även leda samtal med kund.

Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, på engelska och svenska, då många kontakter sker med kollegor runt världen.

Om Treserva
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien. Inom vår enhet, finns idag ett 140-tal medlemmar.

Att arbeta på CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Placering: Placeringsort är i första hand Stockholm eller Göteborg, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-07-01. För mer information eller frågor, kontakta:
Edin Cerkez, Teamleder Verksamhetskonsulting Treserva®, +46 8 6711512
Malin Bolmstedt, Produktansvarig Treserva®, tel 031-7627518

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb