Ledigt jobb: Junior Säkerhetsspecialist

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 30 april 2021
Stängs
den 5 juni 2021
Ref:
3b7837de-6e09-41b5-9acc-17bdc52131a0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med penetrationstester och sårbarhetsscanningar, IT-säkerhet och säkerhetsövervakning med OWASP, Burp/ZAP och med något scriptingspråk så som Python, Ruby, PHP, Java eller ASP. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med IT-säkerhet, programmering och IT-säkerhetsövervakning.

Att jobba som Säkerhetsspecialist för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund.

Vi söker dig som
 • Du vet hur man använder Burp / Zap eller hur man avlyssnar en proxy.
 • Insikt i OWASP: s topp 10-kategorier inklusive förståelse för de sårbarheter som representeras i varje kategori.
 • Grundläggande kunskap i HTML5 och JavaScript.
 • Grundläggande kunskaper om minst ett skriptspråk som PHP, ASP, Ruby, Python, etc.
 • Kunna genomföra grundläggande penetrationstest på webbapplikationer.
 • Grundläggande Linux erfarenhet.
 • Professionell engelsk kommunikationsförmåga.
 • Bo i närheten av Karlskrona, Sverige eller är villig att resa / flytta.
 • Passionerad för teknik och säkerhet.

Mer detaljerat kommer du att
 • Utföra verifieringstester på webbapplikationer för att hjälpa våra kunder att verifiera om de effektivt har löst sårbarheter.
 • Inledande penetrationstestning (on-boarding) av kundens webbapplikationer.
 • Testning med andra teammedlemmar vid mera komplexa projekt.
 • Återkommande penetrationstest (re-tests) av kundernas kontinuerliga övervakade webbapplikationer.
 • Svara på kundförfrågningar.


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Säkerhetsspecialist hos en av våra kunder i Karlskrona. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom data, IT och telekommunikation är det bästa med det här jobbet att få jobba med den absolut senaste tekniken och kombinationen av att få jobba både med teknik och människor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att rapportera IT-säkerhetsincidenter, skapa säkerhetsförbättringar i aktuella system och arbeta med drift och underhåll av IT-system ur ett säkerhetsperspektiv.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emil Rudvi på telefonnummer: 0761-35 96 13 eller via e-post: emil.rudvi@se.experis.com.

Sök tjänsten senast den 2021-05-10.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb