CGI

Applikationskonsult Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Göteborg, Norrköping, Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 28 oktober 2021
Stängs
den 26 december 2021
Ref:
J0421-3076
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system och IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Heroma, som är Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem för svensk offentlig sektor. Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv! Genom Heroma levererar vi tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar och moderna webbklienter.

Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är det nu tillväxt som är vår största utmaning. Vi söker vi ytterligare applikationskonsulter som vill vara med och införa och vidareutveckla Heroma hos våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som applikationskonsult inom Heroma har du möjligheten att jobba brett inom lön och HR. Bland våra kunder finns såväl stora som mindre organisationer med olika typer av behov och krav på systemstöd inom HR/lön i sin verksamhet. Det här gör att rollen som applikationskonsult är varierande och ständigt utvecklande.

Rollen erbjuder en möjlighet att kombinera självständigt arbete i egna kunduppdrag samtidigt som du är en del av ett team som tillsammans driver större projekt och utvecklar vår verksamhet.

Dina ansvarsområden:
• Uppsättning och test av kundspecifika parametersättningar i Heroma
• Delprojektledning i införandeprojekt
• Utbilda våra kunder i Heroma
• Förstudier och utredningar hos kund
• Workshops med syfte att analysera behov och krav i kundens verksamhet kopplat till Heroma

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här rollen söker vi dig som har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Du har kanske arbetat med Heroma som systemförvaltare eller lönekonsult/-administratör på en löneavdelning och söker mer variation eller en ny utmaning?

För att lyckas i rollen som applikationskonsult har du minst ett par års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt/uppdrag självständigt. Du gillar att ta ansvar, har ett inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad.

Då vi jobbar i införandeprojekt så är din förmåga att lösa problem, vara pedagogisk, förtroendeskapande och flexibel viktig. Att du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift, är grundläggande. Du drivs av att leverera med kvalitet och har kundens behov i fokus.
Har du arbetat som konsult inom löneområdet eller med systemförvaltning och support av HR-/lönesystem är detta meriterande. Kunskaper inom Heroma är ett stort plus. Eftersom många av de kunder vi arbetar med kräver säkerhetsprövning är svenskt medborgarskap ett krav.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att få höra ifrån dig. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta sofia.skotte@cgi.com. Detta är en heltidstjänst med placering i Stockholm, Malmö, Norrköping eller Göteborg.

Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb