Ansök enkelt utan CV - Atea söker Nätverksspecialist!

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 26 oktober 2020
Stängs
den 30 maj 2021
Ref:
147636
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö/Kristianstad/Helsingborg dig som vill jobba som specialist med fokus på nätverk och Cloud lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." - Sofia, IT Arkitekt på Atea

Din roll i laget
I rollen som specialist deltar du i utvecklingen av våra kunders It infrastruktur genom design av lösningar som på bästa sätt kan möta framtida digitaliseringsbehov. Som en del i vårt specialistteam tar du och vårt team fram nätverkslösningar, cloud integrationer som ligger i linje med kundens strategi och verksamhetsbehov samt implementerar lösningen. Du får även möjlighet att omvärldsbevaka och kompetensutveckla dig tillsammans med våra strategiska partners. Du blir en viktig del av ett starkt specialistteam på Atea kring framtidens lösningar tillsammans med våra kunder. Som ledare för vårt team med hög kompetens har jag stort förtroende för den enskilda kollegans ansvar i sin roll och leverans till kund.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Nätverksspecialist är:
  • Analys
  • Design
  • Implementation

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Nätverksspecialist bör du ha följande kunskaper:
  • Certifiering motsvarande Cisco CCIE alternativt CCNP
  • Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inomnätverk/kommunikationsområdet.
  • Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov.
  • Du är en person som strukturerat driver arbete enskilt eller i grupp.
  • Du läser och skriver svenska och engelska flytande.
  • B körkort

Det är meriterande om du har någon av följande kompetenser;
  • SDA, SDwan, ACI, DNA center, ISE, SecureX, FW


Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Hansson, konsultchef, via stefan.hansson@atea.se alternativt telefonnummer +4646163408 . Eller ansvarig rekryterare, Anna Kolvik, via Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum .

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb