Administratör - sommarjobb

4 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 30 april 2021
Stängs
den 16 maj 2021
Ref:
147995
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Studerar du och är på jakt efter ett administrativt sommarjobb? Är du en serviceinriktad, strukturerad och självgående lagspelare? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Sverige i Växjö dig som vill jobba sommarjobba hos oss under 8 veckor som administratör. Vi ser gärna att du kan börja i början av juni. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra avdelningen Atea Product Services (APS) administration som arbetar med att ge service till våra säljteam och kundtjänst i olika kundrelaterade frågor. I rollen kommer du att avlasta teamet med enklare administrativa arbetsuppgifter. Det gäller framförallt hantering och rapportering av uppgifter från kundsystem till Excel. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här rollen ser vi att du är en person som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.För att lyckas i tjänsten som administratör bör du ha följande kompetens:
• Goda kunskap i Excel, Navision är meriterande
• Om du tidigare har arbetet inom Atea eller med administration är det meriterande
• Flytande i svenska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Eriksson, APS Admin Chef, via sara.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 0470-70 55 23.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb