IT Support Specialist till Atea Digital Services (On-site support in Digital WorkPlace)

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 30 april 2021
Stängs
den 25 maj 2021
Ref:
147996
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ta steget in i en global organisation som vi kallar Atea Digital Service (ADS)? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag inom området Atea Digital WorkPlace (DWP). Du kommer främst att hjälpa och stötta våra kollegor i Växjö, primärt inom olika IT-tjänster såsom hårdvara, applikationer och system samtidigt som du är en del av en global organisation med kollegor på andra kontor inom koncernen. Rollen omfattar även att analysera behov, bereda underlag och delta i förstudier och projekt. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Ditt primära uppdrag är alltså attge den bästa servicen och användarstödet till våra medarbetaresdagliga it-utmaningar.

För att lyckas som IT-Support Specialist på Atea behöver du följande erfarenhet och kunskap:
 • Ett brinnande intresse för IT och service
 • Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen med fokus på metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning
 • Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt känsla för service
 • Kunskaper inom klient OS, hårdvara etc
 • Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server
 • Flexibel och inte främmande för förändringar då vi är på en stor förändringsresa
 • Du behöver ha förmåga att ta egna initiativ och har en god samarbetsförmåga
 • Du är lösningsorienterad och proaktiv och bidrar med långsiktiga lösningar eller förändringar som stödjer Ateas övergripande mål
 • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Meriterande om du har erfarenhet av supply chain samt erfarenhet av dialog med leverantörer och beställare. Vi ser också gärna att du har eftergymnasial utbildning med IT-inriktning samt kunskaper inom ITIL.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och för att du ska lyckas bra i rollen som medarbetare på Atea ADS-DWP ser vi gärna följande:
 • Engagemang, nyfikenhet och vilja att lära sig nytt
 • Ansvarsfull, strukturerad med god förmåga att hålla åtaganden och deadlines
 • Mycket god servicekänsla med fokus på att alltid ge mottagaren den bästa upplevelsen i alla lägen

Om Atea och Atea Logistics

Atea är norra Europas ledande aktör inom IT-infrastruktur. Koncernen sysselsätter mer än 7000 medarbetare. För Atea står hållbarheten i fokus. Vi tar vår del av ansvaret för hållbar samhällsutveckling och bidrar till resurseffektiv hantering av IT-utrustning. Det är så vi gör IT hållbar och minskar miljöpåverkan, ökar effektiviteten och minskar kostnaderna.Atea Logistics är koncernens interna distributör och experter inom IT-logistik. Atea Logistics hjälper våra kunder med effektiv produkthantering under hela livscykeln. Goitloop är Ateas koncept att hjälpa kunderna att avyttra föråldrad IT-utrustning och hjälpa till att föra utrustningen till den cirkulära ekonomin. Atea har ett nytt modernt och hållbart logistikcenter i Växjö med totalt 27 000 kvadratmeter inklusive kontor och produktionsområden. Här fokuserar Atea på effektivitet och hållbarhet under IT-produkternas livscykel.

Ansökan

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea Logistics är du välkommen att kontaktaJan Larsson via 070 329 28 25alternativt via jan.a.larsson@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb