CGI

Projektledare/Verksamhetsutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 4 maj 2021
Stängs
den 3 juli 2021
Ref:
J0321-1337
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Är du den som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant? Tilltalas du dessutom av att hjälpa privata företag och offentliga verksamheter att förstå och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter på riktigt?

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak med alltid utrymme att lyfta initiativ och nya idéer - tillsammans bygger vi vidare på vår enhet! Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt.

Vi söker nu en Senior Projektledare/Verksamhetsutvecklare som vill växa med oss och förstärka vårt team i Luleå!

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som projektledare/verksamhetsutvecklare på CGI kommer du att finns med i hela projektflödet från tidig planering till genomförande och leverans. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förbereda och genomförande av projekt, att finnas med vid implementation och leverans av projekt. Projekten kan vara både stora och små och finns hos både privata och offentliga aktörer.

Med ditt team kommer du vara en partner som genom god verksamhetsförståelse agerar proaktivt och utvecklar långsiktiga lösningar tillsammans med våra kunder. Ni är ett stöd för våra kunder i utvecklingen av förmågan att hantera förändring, skapande av innovationskraft och att bli mer snabbfotade och agila.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av digitalisering samt har arbetet med projektledning för implementation av tekniska lösningar samt antingen test- eller kravarbete. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen.

Vi önskar även att du har:
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av att driva digitaliserings- och utvecklingsarbete som verksamhetsutvecklare, projektledare eller agil coach.
- Akademisk examen inom IT, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
- Förmåga att kommunicera obehindrat i professionella sammanhang, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
- Viljan och förmågan att arbeta med kund- och affärsutveckling kombinerat med konsultuppdrag

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi även varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Tommy Nilsson via mailadress : tommy.nilsson@cgi.com.

Ansök till redan idag, vi hanterar ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.