CGI

SAP Accelerate

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göterborg, Västerås, , Sweden
Annonserat
den 4 maj 2021
Stängs
den 14 juni 2021
Ref:
J0221-2899
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ta chansen att få en kickstart i din karriär inom SAP!

Har du några års erfarenhet inom SAP? Eller har du kanske varit med vid en implementation av SAP? Då kan du vara en av dem som vi söker till vårt ettåriga Accelerateprogram inom SAP. Här kommer du att få en grym start i en utvecklande karriär inom SAP, där du under vägens gång kommer få delta i riktigt spännande konsultuppdrag parallellt med utbildningar och certifieringar, samtidigt som du vässar din konsultmässighet! Och såklart även massa annat roligt!

Dina framtida arbetsuppgifter:
Nu öppnar vi äntligen åter upp för ansökan till vårt framgångsrika och populära Accelerateprogram på CGI för dig med intresse av affärssystem och SAP.
Här får du möjligheten till en specialiserad inriktning mot just SAP, och även möjlighet att certifiera dig inom ett visst område. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just SAP på CGI. Du kommer vara med på en spännande resa in i konsultlivet som kommer främja både din professionella och även personliga utveckling.

Vi har ett nära samarbete med SAP. Och inom vårt internationella SAP Practice har vi ett nätverk från flera orter, där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra. Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4Hana, S/4 Hana Cloud, SuccessFactors, User Experience, Ariba, och Concur.

I rollen som SAP Accelerate-konsult väntar massor med spännande möjligheter, och du kommer få jobba med stora förändringsprojekt hos spännande företag, där du kommer vara med och bidra till att företag effektiviserar sina processer. Du kommer få chansen att jobba hos mycket kända varumärken som gör sin resa mot den digitala marknaden, där du kommer få vara med och göra skillnad. Du kommer få en egen mentor som du kan få stöd av under vägens gång. Några av de arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kommer att utföra och få lära dig är t.ex. krav -och testledning, konfigurering, workshopledning och processkartläggning.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:
Till vårt program ser vi gärna sökande med bakgrund inom produktion, logistik, finans, HR eller systemutveckling.

Förutom ovanstående så söker vi dig som har:
• Erfarenhet av att ha arbetat med SAP i gränslandet IT/Verksamhet
• Högskoleutbildning inom relevant område
• Flytande kunskaper inom svenska och engelska
• Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling
• Ett intresse för relationsskapande och samarbete

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta någon av våra rekryterande chefer:
Göteborg: Eva Sjöblom, eva.sjoblom@cgi.com
Stockholm: Åsa Klerestam, asa.klerestam@cgi.com
Västerås: Carina Lamberger, carina.lamberger@cgi.com
SuccessFactors: Mats Österberg, mats.osterberg@cgi.com

Välkommen in med din ansökan senast den 13 Juni 2021, men gärna redan idag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb