Ledigt jobb som Teamleader/IT-tekniker i Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 maj 2021
Stängs
den 10 maj 2021
Ref:
867972e2-c214-473f-92b4-7b10698bddb7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du minst ett års erfarenhet av att leda team samt support och felsökning av Windows-datorer? Då är du förmodligen helt rätt profil! Vi på Experis söker nu för kunds räkning en Teamleader/IT-tekniker i Stockholm. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag!

Ort: Slagsta, Stockholm
Uppdragslängd: 21 juni - 6 augusti 2021
Omfattning: 100 %

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Arbetsbeskrivning

Som teamleader/IT-tekniker kommer du leda och ta ett övergripande ansvar för en grupp tekniker ute hos vår kund. Du kommer att ansvara för förberedelser, installation och märkning enligt process av digitala enheter inför leveranser. Du säkerställer att fastställda processer och arbetsinstruktioner följs genom kapacitetsplanering och koordinering av arbetsflöde. I rollen har du nära kontakt med kundens IT-kontaktpersoner och logistikpartner.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av support och felsökning av Windows-datorer samt goda kunskaper inom Windows, Office 365 och Mac. Du har 1-2 års erfarenhet av att leda team och vi ser gärna att du har erfarenhet av Field Service.

Vi tror att du är en ordningsam och strukturerad person som på ett professionellt sätt kan stötta dina kollegor. Du är även serviceinriktad och vill leverera service i toppklass. Vidare ser vi att du är kommunikativ och både talar och skriver svenska obehindrat. Körkort (B) är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb