Erbjudandeansvarig IT-säkerhet inom Atea Information Management

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö
Annonserat
den 3 maj 2021
Stängs
den 29 maj 2021
Ref:
147999
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
För bara några år sedan var information något av en bristvara. Det gjorde det svårt att fattarätt beslut och sköta om sin verksamhet på bästa sätt. Idag är läget det omvända. Vi översköljs av information och utmaningen har gått till att säkra, strukturera, analysera och nyttja kraften i informationen. Informationssäkerhet är en nyckelkomponent för kunderna att kunna bygga vidare på sin informationshantering. Därför finns Atea Information Management och vi är rätt partner för att hjälpa våra kunder i deras utveckling inom området. Våra tjänster för Information Management omfattar:
 • Informations- och IT-säkerhet
 • Strategi & arkitektur
 • Analys av data, AI
 • Automation, RPA
 • Projektledning, Förändringsledning, Verksamhetsutveckling

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som erbjudandeansvarig med fokus på IT-säkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som erbjudandeansvarig fungerar du som ansvarig för vårt erbjudande inom IT-säkerhet vilket innebär att du coachar, följer upp och utvärderar erbjudandet för hela Atea. Du stöttar de säljare som behöver det i sitt externa eller interna arbete genom gemensamma kundbesök. Du är ansvarig för att skapa material, workshops och andra verktyg samt ansvarar för marknadsföringen av dessa internt på Atea samt även till våra partners och kunder. Du stöttar även övrig personal på lokalkontoren med information och utbildning inom erbjudandet informationssäkerhet. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Du kommer bli del av team med andra erbjudandeansvariga för olika fokusområden.

Dina huvudsakliga uppgifter:
 • Ansvara för och affärsutveckla erbjudanden för IT-säkerhet och säkerställa lönsamhet och erbjudandeutveckling
 • Ansvara för informationsspridning till och från säljorganisationen och andra affärsområden och nationella enheter inom Atea
 • Ansvar för att hålla dig uppdaterad inom området och ha en djup inblick i Ateas och partners erbjudande


Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationer där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten ser vi följande personliga kompetenser som avgörande
 • Affärsmässig
 • Ansvarstagande
 • Förtroendeingivande
 • Pedagogisk
 • Självständig
 • Strukturerad


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Ateaslandslag?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontakta Daniel Ehnhage, Affärsområdeschef Information Management, på telefon 070 280 86 88 eller viadaniel.ehnhage@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb