CGI

IT-Arkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 maj 2021
Stängs
den 17 juni 2021
Ref:
J0321-0171
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en specialist inom IT-arkitektur? Trivs du som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, och där du får vara en analytisk och kreativ problemlösare? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu duktiga arkitekter till vårt härliga team i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder, och vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats, där du får jobba med spännande uppdrag.

För oss är det viktigt att du trivs - och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra.

Dina framtida arbetsuppgifter
Ditt arbete utför du i nära samarbete med till exempel affärskonsulter, applikationsexperter, andra arkitekter och utvecklare, beroende på uppdragets karaktär. I uppdragen kommer du att vara en nyckelperson som bidrar till att driva och ta fram efterfrågat material för att kunna ta viktiga beslut inom både arkitektur och teknik. Rollen innebär även att vara en inspiration för våra juniora medarbetare och att leda workshops samt möta kunder för att ta fram olika förslag på lösning.

Ditt ansvar sträcker sig från att ta fram relevanta arkitekturleverabler till att hålla i workshops tillsammans med kunder - och vid implementation av lösning så kommer du att arbeta tätt tillsammans med kunden samt övriga projektmedlemmar.

Är du den vi söker:
Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Relevant högskoleutbildning.
• Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll, kanske inom EA, cloud-, informations-, lösnings- och/eller systemarkitektur.
• Gärna plattformsoberoende.

Har du dessutom en eller flera certifieringar eller intyg inom arkitekturområdet och har erfarenhet av att använda olika modelleringsverktyg kommer du att få god användning av dessa kunskaper.

Mer information om tjänsten:
För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Tjänsten är en heltidstjänst, med placering i Stockholm.

Tycker du det låter intressant? Sök till tjänsten redan nu, då vi rekryterar löpande. Om du har funderingar och vill ställa frågor innan du skickar in din ansökan - kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindquist på LinkedIn eller skicka ett mail till Sofia.lindquist@cgi.com

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb