CGI

Enterprise Architect, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Södermanland , Sweden
Annonserat
den 1 november 2021
Stängs
den 9 december 2021
Ref:
J0221-0561
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu söker vi Dig som är Enterprise Architect till oss på CGI i Karlstad, en nyckelroll i vår kunds digitala omställning.

Här får Du möjlighet att ansvara för utvecklingen av ett starkt samarbete med både affärsområden och verksamhetsfunktioner i syfte att kartlägga och omsätta mål, behov och krav till flexibel och sammanhängande lösningsarkitektur.

Som Enterprise Architect hos oss i denna roll, ser vi att du har en ledande roll inom IT-arkitektur. Har du även erfarenhet av förändringsledarskap så hoppas vi på att du hör av dig till oss redan i dag!

Om tjänsten
Här får Du möjlighet att bli en del av vårt arkitekt-team hos oss på CGI i Karlstad.
Dina ansvarsområden är bland annat att driva behovsanalyser, värdera och rekommendera innovativa angreppssätt och lösningar, samt bereda inriktnings- och investeringsunderlag.

I rollen ingår:
• jobba i nära samarbete med kund inom offentlig och privat sektor

• leda/bedriva förändringsarbete

• tydliggöra hur arkitektur ska fungera

• att ansvara för att ta fram målarkitektur, gap-analys, roadmap, etc

• ett aktivt engagemang i verksamheten

• du är en drivkraft/initiativtagare till affärsteknologiska strategier

• bedriva arbete efter "best practices"

• kommunikation med olika målgrupper.

Vem är du?
Vi tror att du idag har en nyckelroll inom Enterprise arkitektur, kanske som lösningsarkitekt eller verksamhetsarkitekt med intresse för IT, och du är van vid att lyfta blicken för att se helhetsbilden. Du har gedigen erfarenhet inom digitala lösningar, webbteknologi, kundmötande teknologier samt Cloud.

Som person så gillar du förändringsarbete, att driva och få fram effekter ur en långsiktig agenda. Du behöver också vara kommunikativ och teamorienterad och du kan få gehör hos personer på olika nivåer. Vidare har du en förmåga att abstrahera bort tekniska detaljer och förklara i tal och bild i syfte att nå fram med ditt budskap till såväl företagsledning som affärsverksamhet.

För att både trivas och kunna prestera i rollen behöver du vara intresserad och nyfiken på hur nya digitala teknologier kan bidra i affärs- och verksamhetsutveckling. Vidare har du förmågan att växla mellan strategiskt och operativt arbete med ett tydligt fokus på att få saker att hända i praktiken.

Vi ser att du har en akademisk examen som systemvetare, civilingenjör eller motsvarande. Certifiering inom EA, TOGAF eller IT-arkitektur är meriterande. För denna roll behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Patrik Seffel, Director Consulting Services, på patrik.seffel@cgi.com

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag!

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.

• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.

• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.

• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.

• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.

• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.
Om det är något mer du undrar över, skicka gärna dina funderingar till rekryteringsspecialist annika.pettersson@cgi.com.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb