HR Business Partner till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 maj 2021
Stängs
den 27 maj 2021
Ref:
148000
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en erfarenHR Business Partner med placering i Göteborgtillsammans med delar avHR-teamet. Du arbetar mot Region Västsom är en av våra större regioner men också med mindre nationella enheter.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som HR Business Partner på Atea arbetar du verksamhetsnära med att stötta och coacha våra chefer med din HR-kompetens såväl på strategisk som på operativ nivå. Som HR BP på Atea har man ett nära samarbete med regionens chefer, vilket gör den lokala närvaron viktig.Rollen är utvecklande och du kommer även att stötta upp inom andra delar av vår HR verksamhet och arbeta tillsammans med hela HR teamet. En del resor förekommer därför i tjänsten.

"Som HR BP befinner man sig nära vår verksamhet och arbetar aktivt med utveckling i vardagen. Vi strävar hela tiden mot att nå vår vision, att Atea ska vara TP2B (the place to be). Som HRBP har du en både inflytelserik och viktig del i det arbetet." Lisa Eklöf, HR Chef

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som HR Business Partner är:
  • Driva operativa och strategiska HR-frågor i regionala ledningsgruppen
  • Ge kvalificerat HR-stöd till regionens chefer
  • Stötta cheferna i våra processer och säkerställa att de är tydliga och kommunicerade samt efterlevs i din del av organisationen (medarbetarsamtal, lönerevision, medarbetarundersökning mm)
  • Samarbete med övriga HR BPs och kollegor inom HR
  • Arbeta aktivt för att nå vår vision TP2B(The place to be)


Vårt erbjudande till dig

HR-teamet på Atea består av HR-Chef, Chef Talent Management,6 HR Business Partners, 6 HR specialister och 6 Talent Acquisition Partners. De flesta utgår från Kista men vi finns representerade på 5 lokalkontor i landet. Vi arbetar tätt tillsammans och har både bred och djup samlad kompetens. Förutom vardagen som HR Bsuiness Partner arbetar vi med ständig utveckling. Just nu är det full fart att planeraför kommande 3-årsplan och du gesstor möjlighet att driva och påverka arbetet.

Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg.

För att lyckas i tjänsten som HR Business Partner bör du ha följande kompetens

Dina personliga egenskaper äravgörande för attlyckasi rollen ochtrivashos oss.Vi söker dig som på ett klokt och smidigt sätt driver HR frågor. Du är trygg i din kompetens och vad HR kan bidra till affären och verksamheten. Vidare ser vi att det är viktigt att varalyhörd och halätt för att anpassa arbetet till rådande omständigheter.Grunden i din komptens hämtar du från en akademisk examen inom presonalvetenskap eller motsvarande samtflera års erfarenhet från en roll som Business Partner i en större organisation.

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Lisa Eklöf, HR Chef via 072-5724919 alternativt lisa.eklof@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ateaoch vi undanber oss därför alla samtal från rekryterings- och bemanningsföretag.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb