HR-koordinator till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 april 2021
Stängs
den 19 maj 2021
Ref:
147985
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du bli navet i vårt HR-Team

När vår nuvarande koordinator Johan ska börja plugga behöver vi en ny lagkamrat som kan komplettera oss i teamet. Som HR-koordinator arbetar du tillsammans med hela vår HR-avdelning och Atea i stort. Du supporterar våra chefer och och medarbetare med förstklassig service via vår HR-support där du är first line support för alla typer av HR-frågor.Du teamar med dina kollegor i olika projekt, processer och systemfrågor. Det här är rollen för dig som har ett stort intresse för HR och servicesamt trivs att arbeta brett inom området. Du har förmågan att arbeta självständigt, prioritera, vara noggrann och ta eget ansvar för ditt uppdrag. Vi tror vidare att du är inkluderande i ditt sätt och trivs i en arbetsgrupp som värdesätter humor, arbetsglädje och samarbete.

I tjänsten som HR-koordinator arbetar du brett med det operativa personalarbetet. Utöver löpande HR-administration förekommer bland annat inledande arbete vid omorganisationer, arbete med personalpolicys, nyckeltal, arbetsrättsligt arbete samt diverse administration. I rollen som HR-koordinator kommer du att ansvara för Ateas HR-support och utvecklingen av funktionen.Det innebär att förnya och optimera befintliga arbetssätt, effektivisera arbetet genom nya lösningar och upprätthålla ett gott och väletablerat samarbete med medarbetare, kollegor och chefer.

För att lyckas som HR koordinator behöver du:
  • Älska att ge service!
  • Relevant HR-utbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskap inom arbetsrätt och arbete med kollektivavtal
  • Vana att arbeta i powerpoint, word, excel
  • Vara strukturerad, ha en hög kommunikationsförmåga samt värdesätta god planering
  • Vara trygg i att arbeta självständigt
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Vårt erbjudande till dig

HR-teamet på Atea består av HR-Chef, Chef Talent Management,6 HR Business Partners, 6 HR specialister och 6 Talent Acquisition Partners. De flesta utgår från Kista men vi finns representerade på 5 lokalkontor i landet. Vi arbetar tätt tillsammans och har både bred och djup samlad kompetens. Förutom vardagen som HR Bsuiness Partner arbetar vi med ständig utveckling. Just nu är det full fart att planeraför kommande 3-årsplan och du gesstor möjlighet att driva och påverka arbetet.

Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg.

Vill du bli en del av Ateas landslag

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Lisa Eklöf, HR Chef via 072-5724919 alternativt lisa.eklof@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ateaoch vi undanber oss därför alla samtal från rekryterings- och bemanningsföretag.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb