Polismyndigheten

Fullstack-utvecklare inom C# och Episerver till webbteamet i Stockholm

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 5 maj 2021
Stängs
den 21 maj 2021
Ref:
C55088/2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Arbetsplatsbeskrivning

Vi har ett ökat behov av att stärka upp webbteamet och söker nu två fullstack-utvecklare som brinner för webbutveckling och som tror på ständiga förbättringar, ser möjligheter istället för problem, vill utvecklas självständigt och tillsammans med teamet.
Gruppen Polisens webbplatser ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av polisens publika webbplatser inklusive polisen.se, samt myndighetens intranät - våra målgrupper är 10 miljoner medborgare respektive polismyndighetens 34 000 medarbetare.

Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. Vi är drivna, tekniskt kunniga och tar fram lösningar med modern teknik. Våra lösningar håller så klart en väldigt hög säkerhetsnivå, och ska alltid vara tillgängliga för alla.

Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt. Våra system används i polisernas vardag dygnet runt, året om. Från att ha säker gränsövervakning, ingripanden mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång. Polismyndighetens IT-avdelning har närmare 1000 anställda som tillsammans sköter drift, underhåll och utveckling av IT-stödet till myndighetens olika verksamhetsområden, samt ca 34 000 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Teamet arbetar enligt agil utvecklingsmetodik och i vårt team fördelas arbetet att kravställa, designa, utveckla, testa och förvalta applikationer på teamets medlemmar. I rollen som systemutvecklare kommer arbetet främst att innebära att utveckla och förvalta webbplatser och applikationer baserade på polisens plattform som bygger på .NET och Episerver.
Du kommer att ha ett nära samarbete med andra grupper inom it-avdelningen, och andra avdelningar inom myndigheten, i syfte att leverera bra användarupplevelse för medborgare och medarbetare. Webbteamet är även involverat i annan utveckling inom myndigheten, som t.ex. mobila applikationer för poliser och e-tjänster till medborgare.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har aktuell erfarenhet inom C# och .NET samt Episerver. Du har arbetat minst fem år som utvecklare och har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en eller flera av dessa erfarenheter och kunskaper:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, data, datavetenskap, systemvetenskap eller annan motsvarande relevant it-inriktad utbildning med programmeringsfokus.
  • Erfarenhet av Agil metodik exempelvis Scrum, Lean eller Kanban
  • Erfarenhet av att arbeta i en större organisation eller myndighet
  • Erfarenheter av att utveckla integration mot olika typer av omgivande system

Dessutom är det meriterande om du arbetat med något av följande: JavaScript (ES6 och nyare versioner), tillgänglighet enligt Web Content Accessibility Guidelines, REST-API, Testautomatisering, apputveckling, GIT, .NET Core, Entity Framework och Elastic-stacken.

Personliga egenskaper:
För att trivas i denna roll bör du vara teknikintresserad, och tycka om att kontinuerligt lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll. Du är van att samarbeta samt tycker om att hjälpa andra, både i och utanför teamet när det behövs. Du är öppen och engagerar dig för att vi ska leverera så bra lösningar som möjligt. Du har en mycket god problemlösningsförmåga och älskar programmering. Du ser även nytta i att förstå användarnas beteenden för att driva effektiv utveckling som löser problem på riktigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Kontaktpersoner

Zandra Alenklev Gruppchef zandra.alenklev@polisen.se Oscar Frykholm Rekryterande chef oscar.frykholm@polisen.se

Fackliga företrädare

Fredrik Bergh, SACO, tfn 010-563 91 37 Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-56 38710 Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 77 092 Karna Tillheden, Seko Polisen, tfn 010-56 16 627

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 28 maj 2021. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta ansvarig HR-konsult, Lilian Westin 072-242 62 27.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Liknande jobb

Liknande jobb