Konsult databaser

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping
Annonserat
den 5 maj 2021
Stängs
den 2 juni 2021
Ref:
148002
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av svenska landslaget i it? Gillar du kundrelationer samt har ett stort intresse och erfarenhet inom databaser? Då är det förmodligen dig vi letar efter just nu då vi söker en ny kollega som brinner för databashantering.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Östergötland som utgörs av ett 50-tal engagerade medarbetare med en unik kombination av kompetenser inom it. Du kommer att arbeta nära våra arkitekter, specialister och säljare men även ha möjligheten att samverka med andra inom just ditt specialistområde på Atea.

I rollen som konsult inom databaser på Atea kommer du att hjälpa våra kunder med uppsättning av nya databas-miljöer, migrering mellan olika versioner samt driftrelaterade frågor. Arbetet är varierande med självständiga mindre uppdrag blandat med projekt och teamleveranser som kan handla om omfattande förändringar i kundens miljö. Hos oss erbjuds en utvecklande och fri roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och med våra kunder.

Vad söker vi hos dig

Erfarenhet från implementation, migrering och underhåll av Microsoft SQL miljöer. Har du arbetat som konsult är meriterande. Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos oss i ett tillitsbaserat ledarskap. Vi söker dig som är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Magnus Möller, magnus.moller@atea.se eller på telefon 013-375327. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringsansvariga Hanna Carlborg, hanna.carlborg@atea.se

Välkommen till Atea!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb