Resande IT-tekniker till Carspect!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 maj 2021
Stängs
den 7 juni 2021
Ref:
28b62630-9ea8-4e98-9a8d-dbdd20c39cbd
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en flexibel person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att resa och träffa nya människor? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker just nu en IT-tekniker till vår kund Carspect. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Stockholm, resor förekommer
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter en IT-tekniker till uppdrag hos vår kund Carspect i Stockholm. Carspect är ett ledande företag inom besiktning och utför flera olika typer av besiktningar så som kontrollbesiktningar, efterkontroller och registreringsbesiktningar.

Som IT-tekniker reser du runt bland Carspects 110 olika stationer i Sverige, från Mora till Malmö, för att implementera nya system. Du ansvarar över installation av nätutrustning, swichar och accespunkter på Carspects stationer. Bland dina arbetsuppgifter ingår även lättare felsökning av skrivare och support. Uppdraget utgår från huvudkontoret i Bromma men du spenderar större delen av din arbetstid på de olika stationerna.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom IT och arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har ett allmänt tekniskt intresse och besitter goda kunskaper om nätverk, du har erfarenhet av att byta och konfigurera switchar. Vidare ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper inom Windows 10 och Office 365. Körkort (B) är ett krav.

För att trivas i rollen som resande IT-tekniker har du ett servicetänk och bra bemötande. Du är flexibel, gillar att resa och träffa nya människor.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb