Ledigt jobb som lösningsarkitekt i Skövde

Plats
Skövde
Annonserat
den 7 maj 2021
Stängs
den 11 maj 2021
Ref:
fa95355b-f6de-46c8-897a-62e6c58d9169
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar bl a att du kommer säkerställa krav och test av lösningar, sätta release-planer, prioritera ändringar, definiera och besluta om funktionalitet och ansvara för överlämningen till verksamheten när projekten är avslutade.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som trivs med att arbeta övergripande med mycket ansvar och en gedigen teknisk kunskap att luta dig emot för att kunna ta snabba, men ändå genomtänka beslut. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med agila metoder, erfarenhet av inbyggda system och stor förståelse för den digitaliseringsresa många företag och verksamheter står inför.

Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på e-post: sandra.persson@se.experis.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb