CGI

Systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 8 maj 2021
Stängs
den 15 juni 2021
Ref:
J0521-0510
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en Backend- eller Fullstackutvecklare som vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Vi expanderar för att kunna möta en ökad efterfrågan från våra kunder och söker därför två Systemutvecklare till HRM Public, som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor för att få ut det bästa av sin potential.

HRM Public utvecklar produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Du får skapa lösningar som bidrar till hållbara resultat för det samhälle vi lever i, vi utvecklar också ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. Här får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt och du får känna att just ditt arbete har stor betydelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som Systemutvecklare på HRM Public innebär en omväxlande vardag. Du kommer att arbeta i ett scrum-team, tillsammans med fler utvecklare, testare, Scrum master och Team Product Owner. Teamet ansvarar för såväl nyutveckling som förvaltning inom en specifik del av Heroma.

Du kommer framförallt att programmera C#/.Net i Visual Studio. Du skriver enhetstestad kod och arbetar med stort fokus på säkerhet och prestanda.

Som en del av teamet är du med hela vägen, från nedbrytning av krav till demo och bidrar till att leverera rätt funktionalitet med hög kvalitet, enligt vår definition of done.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som systemutvecklare tror vi att du är nyfiken, strukturerad och noggrann. Du trivs när du får ta ansvar och, tillsammans med andra, lösa utmaningar inom ditt område. Ett visst mått av envishet och uthållighet är goda egenskaper för den typ av problemlösning som vi arbetar med. Att jobba i team kräver god kommunikationsförmåga, prestigelöshet samt att du är en lagspelare.

Vi söker två personer och tänker oss att vi vill ha en mer senior person, som har minst 6-10 års erfarenhet av programmering samt en person som är mer junior. Du är backend- eller fullstack-utvecklare. Heroma har såväl windows- som webb-klient. Du har en relevant akademisk examen, ex civilingenjör eller systemvetare. Vidare pratar du flytande svenska.

Du har erfarenhet av
• C#/.Net
• SQL

Vi blir extra glada om du, dessutom har erfarenhet av:
• Visual Studio
• GIT
• Agila processer
• Webutveckling, MVC
• Azure DevOps
• Utveckling av äldre system

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

Heroma-organisationen är lite av ett företag i företaget, här får du den familjära känslan i ett mindre företag, samtidigt som du kan ta del av den trygghet och de möjligheter som det innebär att arbeta på ett stort företag.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medarbetare anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Rekryteringsprocessen kommer att drivas digitalt, med intervjuer via Microsoft Teams. Sista ansökningsdag är 2021-06-15. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Notera: detta är inte en tjänst som konsult. För mer information, vänligen kontakta Johanna Fihnn, utvecklingschef, 076-037 58 21, johanna.fihnn@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb