CGI

Subject Matter Expert (SME)

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Jönköping, Skara, Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 8 maj 2021
Stängs
den 7 juli 2021
Ref:
J0521-0512
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kompetens inom IT infrastruktur och applikationsförvaltning och är vass på Windows klient OS, CM/Intune Microsoft Endpoint Manager, EMM (Enterprise Mobility Management)?

Just nu söker vi en Subject Matter Expert (SME) till vårt team Change Management inom området Digital Worklplace Support.

I den här rollen får du delta i stora, spännande projekt med utrymme att påverka hur våra tjänster ska utvecklas framöver. Du kommer att vara en betydelsefull del av vårt Change Management team som består av experter inom Modern Workplace tjänster.

Här bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Som SME kommer du att delta i projekt inom våra Modern Workplace tjänster och även gå in och stödja vår produktion om det behövs. Projekten består bland annat av att etablera nya kunder, etablera nya funktioner och utveckla våra tjänster. Vi ser gärna att du är drivs av utmaningar, då denna roll kräver att man ligger i framkant när det kommer till ny teknologi.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Etablera nya CM/Intune miljöer
• Etablera nya funktioner till våra kunder
• Stödja vår produktion vid behov
• Hjälpa till med tjänsteutveckling

Du kan vara placerad i Stockholm, Göteborg, Bromölla, Skara eller Jönkping.
Resor ingår i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Som tidigare nämnt så värdesätter vi i första hand kompetensområden inom IT infrastruktur, Windows klient OS, CM/Intune Microsoft Endpoint Manager, EMM (Enterprise Mobility Management) och applikationsförvaltning.

Du har också erfarenhet av att delta i projekt, sköta driften av kundmiljöer och ta ansvar och driva dina ansvarsområden. Du är också nyfiken, sammarbetsvillig, lösningorienterad och drivs av målet att hjälpa kunder att lyckas!

Meriterande är även kompetens runt:
• PowerShell/Script
• Klientsäkerhet
• Kommunikation
• MacOS
• Active Directory & Azure Active Directory

Du är svensk medborgare och kan prata flytande svenska och engelska. Swedish citizienship is a requirement.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Mathias Andersson (math.andersson@cgi.com).

Ansök till tjänsten senast 2021.07.06
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb