CGI

Service Offering Owner

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Jönköping, Skara, Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 7 juli 2021
Stängs
den 1 september 2021
Ref:
J0521-0511
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av IT infrastruktur (CM/Intune), Windows klient OS, Microsoft Endpoint Manager och är redo för nya utmaningar? Just nu söker vi en Service Offering Owner till vårt team Service Operations inom området Digital Worklplace Support.

I rollen som Service Offering Owner jobbar du tätt ihop med våra Subject Matter Experts, som är experter inom våra Modern Workplace tjänster. Du får delta i stora, spännande projekt och med utrymme att påverka hur våra tjänster ska utvecklas framöver.

Vi erbjuder dig en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang. Här bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Som Service Offering Owner kommer du att vara ansvarig för vårt tjänsteerbjudande och dagliga drift av våra arbetsplatstjänster. Se till att vi har effektiva tjänster och att vi levererar enligt avtal till våra kunder. I rollen ingår det att föreslå och driva förbättringsarbete för att fortsatt ha attraktiva tjänster.

Vi ser gärna att du motiveras och drivs av utmaningar, då denna roll kräver att man ligger i framkant när det kommer till ny teknologi.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Livscykelhantering av Modern Workplace tjänsterna
• Skapa, underhålla och uppdatera vårt tjänsteerbjudande
• Se över och föreslå förbättringar samt automatiseringar av våra tjänster
• Säkra kvaliten i våra tjänsteleveranser

Du kan vara placerad i Stockholm, Göteborg, Bromölla, Skara eller Jönkping.
Resor ingår i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Som tidigare nämnt så värdesätter vi i första hand kompetensområden inom IT infrastruktur (CM/Intune), Windows klient OS, Microsoft Endpoint Manager . Du har erfarenhet av både on-prem och moln lösningar, kan leda ett team av experter och ta stort eget ansvar och driva dina ansvarsområden. Vi ser att du är nyfiken, sammarbetsvillig, lösningorienterad och drivs av målet att hjälpa kunder att lyckas.

Meriterande är även kompetens runt:
• PowerShell/Script
• Klientsäkerhet
• EMM (Enterprise Mobility Management)
• MacOS
• Active Directory & Azure Active Directory

Du är svensk medborgare och kan prata flytande svenska och engelska. Swedish citizienship is a requirement.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Mathias Andersson (math.andersson@cgi.com).

Ansök till tjänsten senast 2021.08.31
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.