CGI

.Netutvecklare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 8 maj 2021
Stängs
den 7 juli 2021
Ref:
J0521-0358
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Vi är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare. Är du .NET utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar? Vill du pröva på något nytt och vara med och skapa förändring så är vi klart intressanta för dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Klimatet hos oss präglas av öppenhet, delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter
I den här tjänsten kommer du att få jobba i ett av våra stora och långa åtaganden. Du jobbar i ett spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team från vårt kontor i Karlstad.

Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på .NET och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom kravanalys, enhetstest och dokumentation.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker Dig som har har jobbat minst 4 år som systemutvecklare inom .NET. Du har troligen en akademisk utbildning inom informatik eller datavetenskap. För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom några av nedanstående områden.

• .Net utveckling
• Databaser
• Agilt arbetssätt

Meriterande, men ej krav:
• Azure
• MVC

Störst vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Utöver nämnda kunskaper skall du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Certifieringar är meriterande.

För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den: 2021-06-30. Personliga säkerhetskrav så som registerkontroll kommer att krävas för denna tjänst.
För mer information, kontakta gärna:
Liselotte Bryngelsson, liselotte.bryngelsson@cgi.com 073981855

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb